Tidur Di dalam Bakul

Salam 1 Malaysia dan salam sejahtera kepada semua rakan2 blogger dan pembaca blog Mah@mahu ini. Dah lama tak update rasa rindu pada kawn2. Tak ada isu sgt sekarang kerena sibuk dengan kerja dan aktiviti luar. Tapi hari ni nak update pasal kucing kesayangan Mah@mahu. Buat pertama kalinya kucing ni yg di beri nama FiFi ni tidur dalam bakul. Mula2 memang plan nak kasi tidur kat rumah tu tapi ada satu bakul besar ni kita org letak kat tepi pintu.

Mula FiFi masuk biasa jer lepas kita org letakkan kain alas terus dia masuk dan tidur memang lah dasar kucingkan tido jer hehehehe. Yg pasti comel sgt FiFi ni tido nak tgk di tido kat bawah ni hehehe geram rasa nak tido sekali huhuhuhu. Sian kat FiFi buat masa ni dia sekor sahaja tak ada teman. BF dia hari tu dah lari kot tak pun dah kena bawa blk oleh tuannya sian kat dia tinggal sorang2. Sapa ada kucing nak temankan FiFi boleh kasi dia org ni kawn sian tgk dia heheheh.. Ok lah itu sahaja nak mengarut hari Isnin ni huhu selamat berblog salam....