Meroyan di Malam Harijadi

Salam apa khabar semua rakan2 dan pembaca blog Mah@mahu. Hari ni nak wish birthday to some one of the blogger yg rapat ngan Mah@mahu. Kalau ada apa2 event dia juga selalu memeriahkan majlis. Ada masa lebih suka chill ngan dia ni bersama beberapa blogger lain.

Mlm tu tak ada kek ada donut huhuhu..
Nak wish Happy Birthday kepada Uncle Syaf. Sapa tak kenalkan blogger yg kureng sikit ni mcm wayar putus jer hehehe. Bukan apa Uncle Syaf ni semua perkara dia nak cuba, fisrt berblog pastu buat Vlog sekrang ni nak buat lagu sendiri lak. Apa2 lah Uncle Syaf janji kau enjoy and happy with your life kan.
Ni dia birthday boy Uncle Syaf
Semalam semalaman meroyan bersama Uncle Syaf, CimoCimo dan juga Abg Wan yg sentiasa menemani Mah@mahu. Tapi Aizoul tak ada nak joint celebrate semalam outstation katanya. Semalam celebrate kat kedai Mama pastu hujan reda baru gerak pergi ker Bukit Ampang meroyan2 kat sana lak. Memang layan best lah kepala Uncle Syaf ni.
Mula meroyan kat Bukit Ampang pukul 1.30pg
Doa Mah@mahu pada Uncle Syaf moga sihat dan panjang umur serta murah rezeki selamanya Insyallah. Layan tgk pic2 kami meroyan mlm tadi heheheh. Ok lah selamat berblog semua.
Ngan CimoCimo merepek dia org ni..