Lembaga Dalam UnOfficel Video Dato CT

Salam semua kawan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu. Sibuk sekrang buat posting untuk Masterchef Malaysia yg bakal muncul tak lama lagi bila? dimana? baca sampai habis entry ni anda akan tahu. Tapi nak bagitahu baru2 ni ada sedikit kekecohan berkaitan sebuah video clip artis popular tanah air. Sapa lagi kalau bukan Dato CT, dimana byk pihak menafikan bahawa video clip yg berada di youtube itu adalah video rasmi bagi lagu Inggeris pertama beliau "Falling In Love".


Ramailah yg pakat cari dalam youtube anda download pasal video clip ni nak tgk apa yg terjadi. Ye lah mana tak nya seramai 300 org peminat di beri peluang untuk beraksi dalam video clip artis no 1 negara ini. Tak lepas peluang juga rakan2 blogger. Mah@mahu tak tahu jer kalau tak sah2 muka Mah@mahu ada kat situ gak hehehe. Tak kisah lah ni video rasmi atau tak tapi yg penting Dato CT mengutamakan kualiti dalam setiap hasil karyanya pasti yg terbaik.

video

Tapi dalam aku melayan video clip ini  aku ternampak satu lembaga ni. Tak tahu dtg dari mana tapi agak biasa aku lihat tapi dimana yer. Nak tgk kat bawah tu gambar Mah@mahu sempat print screen dan letak tanda bulat merah. Kalau sapa kenal dia mesti ramai tahukan sapakah blogger itu hehehe. Jgn marah yer Kifly si Dolche saja nak buat gempak glamor lah kuar video clip Dato CT tu tahniah..


Gurau2 pagi Isnin untuk kawn2 semua ok tapi apa pun Mah@mahu ternanti2 video rasmi Dato CT yg lebih gempak dan lebih power. Good luck to Dato CT moga lebih success ok. Sebelum tu nak tahu bila Masterchef Malaysia akan muncul pada 22 Okt 2011 di Astro Ria saksikan beramai-ramai, untuk maklumat lanjut layari http://www.facebook.com/masterchefmalaysia.