Kemuncak Rumah Terbuka Maggi 2011 | Video Part 1

Salam 1 Malaysia dan dalam kepada semua blogger. Hari ni hari mulia hari paling bahagi dalam hidup kita hendaknya amin. Kita kena sentiasa mendoakan kebahagiaan dan kegembiraan hari2 kita lalu begitulah kita doakan kepada rakan2 serta keluarga kita hari2 moga dapat keberkatan darinya. Hari tu Mah@mahu ada update berkaitan Rancangan Maggi Rumah Terbuka yg telah berlangsung. Walaupun agak lewat tapi Mah@mahu tetap gembira pada majlis amal yg di adakan khas untuk meraikan anak2 yatim tercinta.

Kali ni Mah@mahu nak update video yg telah diupload di laman FB Maggi Malaysia sempena dengan majlis penuh bermakna itu. Enjoy sgt majlis pada hari tu best meriah nak layan video kat bawah ni ok...


Video part 1

Tunggu akan muncul video part 2 lah nanti ok. Tapi tak sbr nak tunggu rancangan Masterchef Malaysia yg akan tiba tak lama lagi. Mah@mahu memang minat rancangan masakan ni pada kawn2 yg minat gak saksikan nanti Masterchef Malaysia pada 22 Okt 2011 hanya di Astro Ria.

p/s* Layari http://www.astro.com.my/masterchef/ untuk maklumat lanjut...