Steamboat Berbuka Dengan Blogger

Sekali-sekala berbuka puasa dengan rakan2 blogger ni seronok gak. Tapi lagi seronok lagi apabila berbuka kat Steamboat area Sunway. Memang terangkat dan juga mengancam lah makanan kat sana. Rambang mata dibuatnya, tapi jng sampai makan tak ingat dunia nanti jadi lain lak jadinya tak pergi tarawih lak hehehhe...
Tak ramai lah pergi 5 org jer tapi seronok kuar ngan blogger ni kerana dpt berkongsi idea dan pendapat. Paling best dpt mengumpat hehe tapi tu lepak berbuka lah wakakakka (jng ikut tu tak baik)...
Ni blogger kalau tak tak kenal tak tahu lah nak kenal buka vlog unclesyaf ok hehehe.
Ni blogger otai gak hehehe selaku my housemate Aizoul
Ni bukan blogg yer ni kawn kita org abg wan.
Ada lagi sorang blogger iaitu CimoCimo tapi tak ada gambar dia kat sini malu katanya hak tuiiii....wakakaka.. Lepas ni kalau ada kawn2 blogger lain nak ajak Mah@mahu berbuka sekali leh jemputla, Mah@mahu tak malu pun kalau bab2 makan ni hehehe.. Ok selamat berpuasa dan selamat berbuka.