Shooting Rumah Terbuka Maggi | Part 4

Assalammualaikum... apa khabar semua kawn2 blogger semoga sihat, gembira dan bertambah cerialah ye hendaknya. Hari ni paling happy sekali dlm hidup Mah@mahu. Yer lah apa yg ditunggu dah hampir tiba dan dah kuar pun preview nye heheheh.. Cewah mcm artis lak tak ada lah berangan2 jer dulu.. Mah@mahu dah 3 minggu buat review pasal Maggi Rumah Terbuka kan... Mesti ramai tetanya2 bila lah nak kuar tv ni.. Jng lupa saksikan Mah@mahu pada 19 -28 August 2011 jam 6.30p.m. - 7.00 p.m. kat TV3 dalam slot Jejak Rasul nanti.

Hari ni dah kuar sebahagian video yg dirakam hari tu kat rumah Mah@mahu. Kalau kawn nak tgk video ni leh pergi Facebook Maggi Malaysia, mcm biasa search and like page Maggi tu dulu. Lepas tu baru leh tgk applikasi yg ada kat page tu. Kat situ ada video Mah@mahu dan ada resepi serta gambar2 sepanjang shooting tu berlangsung.. Kalau nak cepat klik jer link ini ok lagi senang.


Terima kasih pada kawn2 yg sudi menjayakan majlis tersebut.. Tak lupa gak pada family yg byk membantu mak dan ayah yg sudi dtg dari Pahang I love u lah... Pada semua crew dan juga pihak Maggi kerana memilih Mah@mahu sebagai pemenang.. Tunggu nanti update khas rumah terbuka Maggi yg akan diadakan pada 24 September 2011 ni insyallah..

0 comment... add one now