Pesta Makan2 Di bulan Puasa

Makan lagikan entry aku bulan puasa ni hehehe.. Kata org rezeki jng ditolah musuh jng dicari kan, berpegang pada pepatah tu lah kalau ada jemputan dari kawn2 tidak pernah ditolak hehehehe. Hari semalam dpt jemputan daripada blogger yg selalu berkongsi idea vlog beliau bersama Mah@mahu. Sapa lagi kalau bukan Uncle Syaf di rumah beliau di USJ


Sebenarnya Uncle Syaf ni pandai masak ok, cuma kadang2 tiada masa nak menunjuk bakat beliau untuk memasak. Menu bebuka yg beliau sediakan adalah Nasi Ayam Uncle Syaf. Memang sedap sgt sup dia cukup rasa dengan ayam yg memang terasa rempahnya membuka selera sgt ketika berbuka puasa tadi. Sorry lah pada kawn2 yg tak dpt nak rasa, insyallah ada rezeki kata beliau tunggu rumah terbuka dia hehehe...


Special mlm tu gak ada majlis kecil2 sambutan harijadi abg wan huhuhuh.. Sambutan yg keberapa tak sure tapi agak dah lewat sikit sorry abg wan. Selamat hari jadi kepada abg wan moga murah rezeki hehehe. Kek sponser dari Uncle Syaf khas buatan Secret Recipe. Ok lah selamat berpuasa dan selamat berbukan jng lak tak tahan nanti hehehe...