Tahniah UPAG

Firstly nak wish tahniah kepada team dari UTP iaitu kumpulan tari UPAG kerana telah menjuarai pertadingan tarian tradisional. Berlangsung hari ini tadi di Summit USJ, mempertandingkan 6 kumpulan dari berbagai kelab tarian dan dari berbagai bangsa serta kaum. Tema pertandingan ini adalah Tarian Tradisional 1 Malaysia telah membawa kemenangan kepada kumpulan UPAG mempertaruhkan tarian 5 bangsa utama di Malaysia iaitu Melayu, Cina, India, Sabah dan Sarawak. Nak tgk video mereka boleh tgk kat bawah ni tapi sorry kalau tak berapa clear maklumlah video phone jer....

video
Penari UPAG



3 comments.. read them below or add one

ZWAN SABRI ZWAN SABRI 16 July, 2011
Wah! Hebatlah tarian depa..
Satu Malaysia sangatt.. ;)

MySuaraBlog: Lelaki Gemuk Sperma Sikit
i'm ezza haniza i'm ezza haniza 16 July, 2011
comel abg tu.kahkahh gatai!