Selamat Pengantin Baru Mah@mahu..

Heheheh tajuk tu belum sampai lagi, insyallah kalau ada jodoh Mah@mahu bagitahu semua ok.. hehehe... Sebenarnya Mah@mahu menghabiskan hujung minggu dengan aktiviti yg byk memberi ilham dan idea. Satu acara yg tidak dirancang nak pergi namun bila dah pergi seronok juga sebenarnya. Tgk hasil kreativiti serta strategi peniagaan mereka untuk memikat hati pengguna. Kat mana lagi kalau bukan 'Pameran Pengantin Malaysia 2011' yg berlangsung di PICC pada 8 hingga 10 Julai yang lepas.


Dapat idea serta perkara menarik dalam merancang mencari Wedding Planner untuk satu2 majlis perkahwinan yg besar. Ye lah kahwin bagai sesetengah org sekali dalam seumur hidup, jadi nak menjadikan majlis itu penuh bermakna dan bersejarah perancangan serta persiapan mesti rapi dan terbaik betulkan. Jadi kat sinilah tempat dan masa yg sesuai untuk mereka yg mahu mendirikan mahligai mencari segala yg diperlukan. Bagi aku yg firstime dtg ni byk perkara baru yg dipelajari dalam pameran ini.


Sedikit sebanyak ia juga memberi idea dan ilham untuk kita membuat persiapan di hari bahagia nanti. Ada pakej Sirih, ada pakej Pinang dan mcm2 lagi lah. Tak lupa juga mereka yg menyediakan khidmat photographer untuk mengabadikan memori indah itu dalam bentuk gambar dan video. Kreatif sgt video gambar2 yg diambil dan juga video2 yg dihasilkan, termasuk juga video dalam bentuk 3D untuk pasangan yg mempunyai bajet lebih huhuhuhu.. Bukan takat movie jer 3D video kahwin pun dah ada 3D tau...


Bagi bakal pengantin, peluang yg ada ini satu kemudahan untuk mereka nak merancang hari bahagia nanti. So kalau ada jng lepaskan peluang mcm ini lagi ok nak ambil pakej dari Mah@mahu pun boleh gak contact Mah@mahu ok.. Mungkin dimasa depan penganjur boleh tambah lagi aktiviti serta kerancakan majlis pada hari itu. Selamat berblog ok..




{ 10 comments.. read them below or add one }

mun hesan mun hesan 11 July, 2011
anda pon wedding planner ke???
Mah@Mahu Mah@Mahu 11 July, 2011
Yup buat untuk mereka yg mencari bajet paling rendah serta terbaik... kalau nak email me ok.
::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 11 July, 2011
nice yg last tu.. i like. but tak suka pink dia... klu silver mesti lg lawa. hehehe
ZWAN SABRI ZWAN SABRI 11 July, 2011
Aiseyh, bila usha gambaq pelamin yang vogeh lagutu, tetiba tringin plak nak kawen.. HAHA

MySuaraBlog: Lelaki, Jom Kita Bersosial
Edy Fee Edy Fee 11 July, 2011
syoknye kawin lau pelamin mcm tu..mmg best giler
ain revival ain revival 12 July, 2011
cantik oh design dy..hmmm.bestny dpt plamin cam tuh~haha
ctmah ctmah 12 July, 2011
1st pelamin sgt menawan kalbu hatiku :o
Mah@Mahu Mah@Mahu 12 July, 2011
Sapa2 nak tempah pelamin leh contact Mah@mahu ok kat sini http://advsinfo.blogspot.com
nabila faryzza nabila faryzza 12 July, 2011
wahh, lawanya pelamin. sukaaaa :)
LaLaLOLa LaLaLOLa 13 July, 2011
tajuk buat gempak! baru nak wish congrats! hehe