Party With DiGi Sony Ericsson W8

Sungguh bertuah rasa diri ini apabila menjadi antara 26 blogger daripada Nuffnang yg menerima invitation untuk Party DiGi kali ini. Tapi yg ini lebih hebat kerana DiGi melancarkan satu lagi kalobrasi yg mantap antara Sony Ericsson untuk sebuah mobile walkman. Nak tahu maklumat lanjut untuk mobile tu kena tunggu next entry ok first nak tayang sikit kehebatan majlis pada malam tu mesti korang jelous hehehe...
Firstly nak ucap thanks a lot to Nuffnang kerana memberi peluang kepada blogger2 ini untuk menyertai majlis pelancaran product terbaru daripada DiGi dan Sony Ericsson. Simple and enjoy tema party pada mlm tu yg telah berlangsung di MIST Club Bangsar. Selain daripada majlis memperkenalkan product DiGi Sony Ericsson W8 ini kepada blogger tetamu juga dihiburkan dengan persembahan mantap.
Pastinya tidak ketinggalan persembahan pembukaan yg sungguh unik gabungan element hebat iaitu dance dan musician. Pastinya persembahan dance daripada juara Showdown 2010 kumpulan Wakaka. Kalau nak tgk show meraka sempat rakam guna video phone so audio agak pecah sikit. Layam lah video ini....
video

Lagi meriah malam tu apabila kumpulan Kugiran Di Tepi Pantai membuat persembahan lagu2 mereka cukup mantoppp... Bergegar rasa nak menari saja mlm tu dalam club tapi segan wakakakka.. Last sekali kumpulan ini bersama dengan seorang bekas pelajar AF9 sapa lagi kalau bukan Afif membuat persembahan lagu Gazal Untuk DiGi katanya...
Selepas tu lah baru acara game untuk semua blogger yg nak menang hadiah phone untuk buat review jer hehehe... Tapi kata dia best review akan terus dpt phone tu. Bukan nasib aku lah mlm tu nak dpt phone tu. Kalau tak dah boleh buat review 3 hari 3 mlm kat blog Mah@mahu ni hehehehe.. Apa pun tahniah pada yg menang dan terima kasih pada penganjur Nuffnang dan juga DiGi memang happening sgt mlm tu enjoy....



{ 8 comments.. read them below or add one }

Cik Eka Cik Eka 07 July, 2011
hehehe..tak sangka jugak dpat bjumpa dengan awak..hehehehe


eka balik awal malam tu..rasa tak sedap badan..rupanya nak demam..harini meringkuk atas tilam..huhuhuhu..

demam event nuffnang lah ni...haha
K' K' 07 July, 2011
nice meeting you bro... glad u have fun!
DDFABULOUS.COM DDFABULOUS.COM 07 July, 2011
wahhh ramai fans dah ko ek...klassssss kau mariaaaa...
SheyPull SheyPull 07 July, 2011
wah mcm best jew? katne neiwh?


JOM singgah blog saya nak... jangan la lupe diri...
Lieyda Lieyda 08 July, 2011
wah bestnye. cmmne dpt invitation tu?
Mah@Mahu Mah@Mahu 08 July, 2011
memang best terutama dpt invite daripada DiGi dan Nuffnang hehehe... kalau nak kena lah selalu masuk Nuffnang..