Party Party Party!!!!!!

9:00 PG Maha Mahu 6 Comments

Huhuhuhuhu hari minggu yg cukup padat dan juga penuh dengan aktiviti yg sihat bersama kawn2. Dapat jemputan pergi party and pergi jalan2 cari makan mcm2 lagi lah buat hehehehe... Malam jumat yg lepas dapat satu invitation daripada Nuffnang semperna dengan DiGi Facebook Party. Tak sgka dpt jemputan satu party hari minggu daripada Nuffnang lak tu heheh terima kasih lah tak pernah dpt pun.
Mlm jumaat seperti yg dijanjikan tiba tepat pukul 8.30pm pergi ker OU depan dengan A|X punya store kat situlah diadakan party tu. Memang best and meriah gak dengan DJ serta pengacara yg cukup betah berkata2. Namun ada sedikit kehambaran apabila croude yg hadir agak hambar serta aktivit yg di rancang agak tidak kemas dan teratur. Namun kehebatan sound system dan muzik yg dialunkan mlm itu cukup membuat majlis meriah juga.
Selain itu juga semua hadirin di hiburkan dengan persembahan daripada kumpulan dancer yg cukup hebat di Malaysia iaitu kumpulan WAKAKA. Sungguh terpegung menyaksikan persembahan streat dance mereka yg spontan serta profesiaonal terhibur gak hati ini. Mlm itu byk game and hadiah yg ditawarkan agak lumayan tapi nasib tak menyebelahi kot tak cukup mantop nak dapat hadiah hehehe.. Cuma dptlah hadiah sampingan itu pun terpaksa waaaaaaaaa... tak suka pengacaranya....
Tapi tetap enjoy lah mlm tu and sungguh best dpt pergi parti ajuran DiGi ni bersama dengan Nuffnang. Lepas ni nak joint lagi lah man2 party yg dianjurkan oleh Nuffnang mungkin rezeki mana tahu kan hehehe.. Terima kasih DiGi dan Nuffnang. Nak tgk gambaran lebih jelas boleh pergi ker wall Facebook DiGi sendiri tgk apa aktivit yg dianjurkan best jom.

Ni video persembahan dari kumpulan WAKAKA layan best gila..





   
   

Anda juga suka post ini...

6 ulasan:

  1. hahah smart gak wakaka tuhh.. :)

    BalasPadam
  2. tunggu video yg lebih letop dari wakaka group tu...video of the year kat blog DDFabulous.com soon will out....

    BalasPadam
  3. seronok jugak kan di jemput ..

    htp;//puanbee.com

    BalasPadam
  4. seronoknyer... dpt jemputan dr nuffnang hehehehe...ni mesti nuffnang amount byk giler hikhik

    BalasPadam
  5. seronok nya dapat pergi party nuffnang. aku nak join juga. tapi aku tak reti nak letak iklan nuffnang pun. tolong ajar.

    BalasPadam