Tahniah Pada Semua Bloglist

3:32 PTG Maha Mahu 10 Comments

Tahniahlah kepada semua yg telah menyertai bloglist Mah@mahu. Kerana ini ada berita gembira untuk anda semua sebab senarai bloglist dah kuar. Kat tepi kiri ini boleh lihat senarai bloglist. Sebenarnya semua peserta telah terpilih dan disenaraikan. Cuma hanya sepuluh blog yg rajin update akan dipapar dalam senarai itu. So kalau nk selalu keluar dalam bloglist ni rajin2 lah update ok. Setiap blog yg latest update akan keluar dalam senarai bloglist Mah@mahu...


Anda juga suka post ini...

10 ulasan:

  1. oh baru perasan. blog saya juga tersenarai. hehe. bangga secara tiba tiba. :P

    BalasPadam
  2. blog awok pun tersenarai..mekasih

    BalasPadam
  3. terpegun seketika tgk nama tersenarai thanks mah@mahu.com

    BalasPadam
  4. haisshh..blog sy pon tersenarai la..
    wah!!bangga n teruja sangat2..
    terima kasih mahamahu...:))

    BalasPadam
  5. alah..dekcik nyer ade x??huhu..

    BalasPadam
  6. Alamak cam tertinggal jer

    BalasPadam
  7. blog DDFabulous x der pun??? sontappppp

    BalasPadam
  8. Yg lain bukan tak ada ada tapi sapa rajin update ia akan auto display kat list tu... untuk DDfabulos link kau kekal kat blog ni..

    BalasPadam
  9. saya nak join boleh?? ke dah terlambat.. huhu..

    http://madammondoq.com/

    BalasPadam