Semerian ABPBH Begitulah Meriah di Genting Higland

Kebetulan naik Genting Higland untuk ABPBH 2010 jadi peluang ini di ambil untuk berjalan2 dikesejukan puncak paling sejuk di negara kita. Hujung minggu jika dihabiskan bersama keluarga atau rakan2 sungguh bermakna dan pastinya menjadi saat paling hebat. Itulah yg dilakukan bersama rakan2 baik aku pada hujung minggu yg lepas. Pastinya ramai tahukan kalau sebut Genting Higland menjadi pusat hiburan keluarga yg paling seronok.
Pandangan dari atas outdoor game memang nak pergi tapi tak sempat...
Sempatlah berjalan2 di ruang Genting Higland menikmati keindahan serta keseronokan pada hujung minggu. Ramai juga org yg dtg ke genting ni untuk menhabiskan masa minggu dan juga mencari keseronokan. Tapi ingatan kalau nak ke sana sediakan duit yg lebih lah sebab makanan agak mahal kalau dtg bekeluarga, tapi kalau rasa nak jimat bawa makanan sendiri lagi enjoy hehehehhehe...
Dalam pusat beli belah situ ada persembahan kebudayaa best..
Sebenarnye dtg genting ni ada tujuan lain. So pergi tak main semua game lah sebab pergi pun dah agak tghari maka tak sempat nak menikmati semua permainan tu hanya dpt dilihat sahaja. Pada yg nak bercuti Genting Higland ini menjadi pusat hiburan yg cukup lengkap untuk semua peringkat umur ahli keluarga anda. Jadi habiskan byk masa dengan org yg tersayang. Selamat berblog....
 



3 comments.. read them below or add one

Oh! Azizah Oh! Azizah 06 April, 2011
salam ziarah perkenalan
Mama Zharfan Mama Zharfan 06 April, 2011
me selalu ke GH sbb agak dekat dgn umah me hehe

JOM vote MZ kalau sudi!