manicousilulabylyfe.blogspot.com Yg Ker 2000

Tahniah kepad kawn blogger ini bertuah sgt beliau sebab menjadi peninggal jejak ker 2000. Tahniah lah kepada manicousilulabylyfe.blogspot.com kerana anda sangat2 lah bertuah. Bertuah apa? Byk sebenarnya nanti aku cite ok. Tapi first tu nak kenalkan rakan blogger ni sikit lah ok. Beliau merupakan putra yg masih menuntut lagi di sebuah pusat peguruan tak tahu lak kat mana. 
Ini adalah rupa blog yg bertuah itu
 Beliau ini juga adalah seorang peminat dalam bidang photographer kerana kebanyakan entry beliau berkaitan dengan teknik2 bergambar dan cara2 nak pastikan gambar yg diambil cukup menarik. Selain itu juga beliau merupakan member kepada satu club photoghrapher yg mencari job2 untuk mengambil gambar. Sapa2 minat boleh lah tempah untuk majlis wedding atau majlis pertunangan. Kalau nak tgk hasil2 karya beliau boleh kelaman blog nyer, susah nak sebut tapi semua org boleh panggil beliau En. Faiz. 
Ini club photographer beliau
Namun yg unik dari blog ini adalah dari segi bentuk dan juga tamplete yg digunakan cukup simple dan cukup cantik. Kata org "less is better" right hehehhehe, so aku cukup senang nak masuk blog beliau kerana cukup ringan dan cepat nak access. Tapi nama yg digunakan untuk header tu aku tak berapa faham kerana ia tulisan Jepun hehehehe. Kalau korang nak tahu leh jengah ke sana dan tanya pada tuan blog ni sendiri. So untuk tuan blog yg menjadi followe ker 2000 ni anda telah mendapat satu entry khas ini untuk beliau dan selain tu akan masuk dalam bloglist Mah@mahu dan juga akan mendapat pengiklanan selama sebulah di sini ok tak ckup kan hehehehe. Tahniah...
Contoh tutorial yg diberikan dalam blog beliau baguskn



    

4 comments.. read them below or add one

^ Uncle Syaf ^ ^ Uncle Syaf ^ 26 April, 2011
woo...nice2...ha, dah popular dah kakak kite sorang ni he3 :p



mady nk tanye, macam mane kite nk masukan layout new wordpress (macam haikal punya) dalam blogspot ye? sebab bile dah download tak boleh nak masukan dalam html...boleh bagi tutorial sikit...tq
aNiss :):) aNiss :):) 26 April, 2011
fuyoohhh ramai nyer follower... hehehe =) congratz...
MANIC + lullaby MANIC + lullaby 27 April, 2011
wohohohohho~timkiu!sori2..baru bukak..esemen belemban owh!neway...thanx a lott!