Hati-hati Boyfriend Anda

8:30 PG Maha Mahu 22 Comments

Bukan nak buat cerita lah tapi ni kenyataan yg tidak boleh disanggah dan tidak boleh di tutup lagi. Satu lagi virus dalam dunia cyber sekarang. Kadang2 kita tak sangka dan tak tahu apa sebenar niat mereka. Kita cuma sekadar suka2 sahaja dan hanya untuk menunjukkan tanda setia dan taat kita kepada pasangan masing2. Cuma mungking cara dan juga apa cuba di tonjolkan itu tak betul.

Apa yg aku cuba sampaikan bukan lah cerita dongen tapi ia pernah terjadi kepada seorang sahabat blogger ini juga. Masalah tak tahu berpunca dari siapa dan knp namun nasi telah menjadi bubur. Tiada apa yg boleh disanggah lagi semua takdir dariNya. Alkisahnya kebanyakan blogger wanita ini lebih cenderung untuk menayang apa yg mereka ada berbanding blogger lelaki itu kenyataan.
Gambar sekadar hiasan
Apa yg dpt dilihat di dalam dunia blogger ni memang kadang2 sesuatu di luar jangka. Ceritanya begini di mana blogger wanita ini lebih suka tayang2 gambar boyfriend mereka. Bukan tak boleh tapi bila jadi kes begini mula nak meroyan sorang2. Nak terjun KB mall lah apa lah hehehhehe. Ini adalah sebuah reality yg di ceritakan kepada aku oleh seorang blogger wanita yg juga mempunyai ciri2 yg sama iaitu menayang gambar boyfriend dalam blog.

Banyak perkara yg tidak boleh kita duga seperti terjadi kepad rakan blogger ini. Di mana boyfriendnya dirampas oleh blogger lain, juga kerana iri hati dan ada simpan rasa pada boyfriendnya. Maka nak di jadikan cerita sekarang si blogger wanita ini sudah berkahwin dengan org lain dah boyfriend lama dia yg di rampas org itu kini sudah milik org. 
Gambar hiasan bukan perampas
Namun pengajaran di sini apa milik kita bukan semua boleh dikongsi dengan public kerana kadang ada org rasa kurang selesa dan juga ada rasa mula untuk mengatasi satu dengan yg lain. Menggunakan cara kotor untuk mendapatkan apa yg kita punya hanya kerana sekeping gambar sahaja. Jadi hati2lah dengan boyfriend  anda kerana peragut ada dimana2 perlu dijaga bukan untuk dibuat perhiasan diblog anda. Selamat berblog.....


   

Anda juga suka post ini...

22 ulasan:

  1. nasebaek sy xde boyfre...hehehehee

    BalasPadam
  2. saya tak tayang pon boyfriend saye kat blog saye :)

    BalasPadam
  3. Pernah tayang secara tak sengaja, sekali je hehe.. Lagipun rasa macam tak best nak tayang2 ni..

    BalasPadam
  4. tu la pasal...nape diorg suke letak gamba bf kat blog eh? kalo kat entry tu bleh tahan lg...ye la kan...kot la entry tu tgh cite pasal jln2 kat zoo ngan bf ke...xpe la gitu...ni siap letak kat side bar tu...bukan sume gitu tp byk dah jumpe...huhu

    BalasPadam
  5. apa yg kta ada..biar kta simpan saja..tak perlu tayang pd public.. :)

    BalasPadam
  6. sebab laki ni pikir ke depan.. byk kalau dlm kepala otak laki ni.. tu yg laki tak tayang gambar mcm pompan.. dh kawin baru tayang...

    BalasPadam
  7. 'gambar hiasan bukan perampas' tuh...DIVA okeh...

    BalasPadam
  8. Bf i tak hensem pun... i letak pic hodoh2 jer.. ngahaha.. yg hensem2 i simpan... mna leh tunjuk!

    BalasPadam
  9. aku stuju la bro.. terase kjp ngn en3 ne.kehkehkeh.. skg ne better simpan je kan.. wt koleksi sendiri.kehkehkeh

    BalasPadam
  10. boifren aku telah cuba dirampas oleh pompuan garit..aku pasrah..owhhh..

    BalasPadam
  11. * Saje cari nahas la ter.....

    BalasPadam
  12. fuhhhh~ selamat.. syukur xde bf~ hua3~ ^_^

    BalasPadam
  13. Peragut boifren ya?

    Macam2 jenis peragut ya....

    BalasPadam
  14. haha. btul2. tk smue bnde kite ley tayang kt org. bkn smua org suke

    BalasPadam
  15. xde awek,so muka xditayang..

    BalasPadam
  16. yang ade tu, siap tayang muke bf kat banner.. auww.. bahaye.. nanti ade yg terguda.. hahaha

    BalasPadam
  17. dh jd adat ler nk mnunjuk2 nie..
    so trimer ler padahnyer

    BalasPadam
  18. sampai cmnie sekali ea..

    BalasPadam
  19. entri yg sama tema dgn enrti touya dan jejaka terhangat..

    betul tu.. simpan je sendiri, tak perlu nak tayang-tayang. sekali kena rampas, padan muka..

    BalasPadam
  20. hohoho setuju
    tp kekadang tertunjuk laa
    hahahah

    ^__*

    BalasPadam