Hati-hati Boyfriend Anda

Bukan nak buat cerita lah tapi ni kenyataan yg tidak boleh disanggah dan tidak boleh di tutup lagi. Satu lagi virus dalam dunia cyber sekarang. Kadang2 kita tak sangka dan tak tahu apa sebenar niat mereka. Kita cuma sekadar suka2 sahaja dan hanya untuk menunjukkan tanda setia dan taat kita kepada pasangan masing2. Cuma mungking cara dan juga apa cuba di tonjolkan itu tak betul.

Apa yg aku cuba sampaikan bukan lah cerita dongen tapi ia pernah terjadi kepada seorang sahabat blogger ini juga. Masalah tak tahu berpunca dari siapa dan knp namun nasi telah menjadi bubur. Tiada apa yg boleh disanggah lagi semua takdir dariNya. Alkisahnya kebanyakan blogger wanita ini lebih cenderung untuk menayang apa yg mereka ada berbanding blogger lelaki itu kenyataan.
Gambar sekadar hiasan
Apa yg dpt dilihat di dalam dunia blogger ni memang kadang2 sesuatu di luar jangka. Ceritanya begini di mana blogger wanita ini lebih suka tayang2 gambar boyfriend mereka. Bukan tak boleh tapi bila jadi kes begini mula nak meroyan sorang2. Nak terjun KB mall lah apa lah hehehhehe. Ini adalah sebuah reality yg di ceritakan kepada aku oleh seorang blogger wanita yg juga mempunyai ciri2 yg sama iaitu menayang gambar boyfriend dalam blog.

Banyak perkara yg tidak boleh kita duga seperti terjadi kepad rakan blogger ini. Di mana boyfriendnya dirampas oleh blogger lain, juga kerana iri hati dan ada simpan rasa pada boyfriendnya. Maka nak di jadikan cerita sekarang si blogger wanita ini sudah berkahwin dengan org lain dah boyfriend lama dia yg di rampas org itu kini sudah milik org. 
Gambar hiasan bukan perampas
Namun pengajaran di sini apa milik kita bukan semua boleh dikongsi dengan public kerana kadang ada org rasa kurang selesa dan juga ada rasa mula untuk mengatasi satu dengan yg lain. Menggunakan cara kotor untuk mendapatkan apa yg kita punya hanya kerana sekeping gambar sahaja. Jadi hati2lah dengan boyfriend  anda kerana peragut ada dimana2 perlu dijaga bukan untuk dibuat perhiasan diblog anda. Selamat berblog.....


   

{ 22 comments.. read them below or add one }

Halimatun Sa'adiah Halimatun Sa'adiah 28 March, 2011
nasebaek sy xde boyfre...hehehehee
zalizalu zalizalu 28 March, 2011
saya tak tayang pon boyfriend saye kat blog saye :)
нαηιмQαtяυηηα∂α нαηιмQαtяυηηα∂α 28 March, 2011
Pernah tayang secara tak sengaja, sekali je hehe.. Lagipun rasa macam tak best nak tayang2 ni..
manueng manueng 28 March, 2011
tu la pasal...nape diorg suke letak gamba bf kat blog eh? kalo kat entry tu bleh tahan lg...ye la kan...kot la entry tu tgh cite pasal jln2 kat zoo ngan bf ke...xpe la gitu...ni siap letak kat side bar tu...bukan sume gitu tp byk dah jumpe...huhu
Khairul Antasha Khairul Antasha 28 March, 2011
apa yg kta ada..biar kta simpan saja..tak perlu tayang pd public.. :)
Azroy Bin Kassim Azroy Bin Kassim 28 March, 2011
sebab laki ni pikir ke depan.. byk kalau dlm kepala otak laki ni.. tu yg laki tak tayang gambar mcm pompan.. dh kawin baru tayang...
buDak ITam buDak ITam 28 March, 2011
'gambar hiasan bukan perampas' tuh...DIVA okeh...
Chieda Hafiz Chieda Hafiz 28 March, 2011
Bf i tak hensem pun... i letak pic hodoh2 jer.. ngahaha.. yg hensem2 i simpan... mna leh tunjuk!
Darkbatman Darkbatman 28 March, 2011
aku stuju la bro.. terase kjp ngn en3 ne.kehkehkeh.. skg ne better simpan je kan.. wt koleksi sendiri.kehkehkeh
itamrazali itamrazali 28 March, 2011
boifren aku telah cuba dirampas oleh pompuan garit..aku pasrah..owhhh..
Jejaka Desa Jejaka Desa 28 March, 2011
* Saje cari nahas la ter.....
NuSaNa NoSa 91 NuSaNa NoSa 91 28 March, 2011
fuhhhh~ selamat.. syukur xde bf~ hua3~ ^_^
a kl citizen a kl citizen 28 March, 2011
Peragut boifren ya?

Macam2 jenis peragut ya....
dLa dLa 28 March, 2011
haha. btul2. tk smue bnde kite ley tayang kt org. bkn smua org suke
SPONGE SPONGE 28 March, 2011
xde awek,so muka xditayang..
P0polita P0polita 28 March, 2011
yang ade tu, siap tayang muke bf kat banner.. auww.. bahaye.. nanti ade yg terguda.. hahaha
shark shark 28 March, 2011
dh jd adat ler nk mnunjuk2 nie..
so trimer ler padahnyer
♥e'in♥ ♥e'in♥ 29 March, 2011
sampai cmnie sekali ea..
sha sha 29 March, 2011
entri yg sama tema dgn enrti touya dan jejaka terhangat..

betul tu.. simpan je sendiri, tak perlu nak tayang-tayang. sekali kena rampas, padan muka..
nurkaloi nurkaloi 30 March, 2011
hohoho setuju
tp kekadang tertunjuk laa
hahahah

^__*