'Blogger Trip' Sapa Mereka?

9:00 PG Maha Mahu 5 Comments

Dibawakan khas untuk anda oleh 'Malaysia Truly Asia page' dimana anda boleh memilih blogger pilihan anda untuk bercuti dan meluakan perasaan anda kenapa mereka benar2 layak untuk bersama anda. Tapi daya kreativiti anda di sini diperlukan dalam memastikan bahawa anda paling layak untuk menang.


Untuk semua blogger yg rasa nak joint boleh mudah sahaja kepada bukan blogger pun boleh sertai bersama hanya click banner di atas anda layak untuk menyetainya jom...Jng lupa vote untuk Mah@mahu kat sini ok..

Anda juga suka post ini...

5 ulasan:

  1. ala, aku pun nak jugak.. huhu

    BalasPadam
  2. susah nak menang nie.. wahh!!!

    BalasPadam
  3. Terima kasih pada yg telah mengundi dan pada yg belum boleh lah mengundi lagi hehehe ok...

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama26 Mac, 2011

    thanks for your info

    BalasPadam