Update "Giveaway 1001 Followers Mah@mahu"

Lama tak update apsal GA ni.. Kat sini nak update peserta yg telah joint contest ni. Masih ada masa lah kepada anda yg mahu menyertainya. Tarikh tutup pada 12 February 2011 ni huhuh lama lagi. So kat sini baru ada beberapa peserta yg telah sertai nama mereka boleh semak ok...

Pada yg nak sertai masih boleh click pada banner kat atas tu cantik kan heheheheh... Terus akan link masuk ke blog satu lagi kerana kat situlah anda kena post setiap penyertaan ok. Pada yg post kat blog Mah@mahu ni penyertaan anda tidak akan di kira fahamkan...

Sambil tu kan mesti ramai tertanya2 nak tahu hadiah yg bakal di menangi heheheh mesteri, tapi kat sini nak umumkan ok. Ada 5 pemenangn yg akan dipilih dan hadiah2 yg bakal di menangi adalah.

Tempat pertama : Wang tunai RM30 + barangan
Tempat kedua : Wang tunai RM20 + barangan
Tempat Ketiga : Wang Tunai RM10 + barangan
2 hadiah Saguhati : Barangan

Untuk barangan pula setiap pemenang akan memenangi taraaaaaaaaaaaaa...


Byk kan barangan yg bakal di menangi tak rugi huhuhuh. Ada botol air, ada mug ada kincir  byk tu sapa nak bagi barang special edisi saja untuk contest ni. Hadiah barangan semua sponsor daripada blog Aizoul. So tunggu apa lagi jom ramai2 sertainya untuk tahu syarat2 klik pada banner kat atas tu ok..



{ 7 comments.. read them below or add one }

z o u l z o u l 07 February, 2011
saya adalah penaja hadiah..jd jgn lupa sertai..cepatttt
iPai iPai 07 February, 2011
wah .. cam best je hadiah tuh ...
anamizu anamizu 07 February, 2011
wahh bes jgak adiahnye nih..hihi
cik ana nk join lah ^^

recent post : |kenal mohsen namjoo???|