Layak Ker Mereka?

8:30 PG Maha Mahu 17 Comments

Layak ker mereka? Adakah meraka ini yg terbaik? Adakah mereka telah buat habis baik? Itu semua menjadi penilaian aku dan juga sponser kepada GA pertama yg aku anjurkan sebulan lepas. Tahniah kepada anda yg menang kerana anda memangnya layak ok. Keputusan yg telah aku buat dan ini lah barisan meraka yg menang...

|
|
|
|
|
|

Juara

Tempat Kedua

Tempat Ketiga

Dua hadiah saguhati 

Tahniah sekali lagi dari saya Mah@mahu dan juga sponser Aizoul kepada semua baraisan pemenang yg telah terpilih. Dah tahu hadiah2 yg bakal anda menang dan juga anda telah di hubungi melalui email sila balas secepat mungkin ok. Kepada mereka yg tidak terpilih jng kecik hati boleh terus mencuba untuk GA yg akan dtg insyallah....


Anda juga suka post ini...

17 ulasan:

  1. tahniah untuk mereka..hehee

    BalasPadam
  2. tahniah2..

    BalasPadam
  3. SAYA DAH REPLAY EMAIL TERSEBUT..KALAU ADA PAPE YANG SILAP BERITAHU SAYA OK.TERIMA KASIH..

    BalasPadam
  4. me dh reply email :)
    tq sbb pilih me as one of winners :)

    BalasPadam
  5. wah, tahniah ye kepada pemenang, lain kali kalau ada aku nak join, hekhek

    BalasPadam
  6. congratz kepada pemenang~~

    ps: sy ekceli masih blur ngan nuffnang ni.. huu

    BalasPadam
  7. tq so much!
    ifa dh reply email..=)

    BalasPadam
  8. tahniah pada smua..tq tau..
    akak dh reply email..

    BalasPadam
  9. salam..tq n3 nie utk awk..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/02/ada-juga-sangkut-saguhati-buat.html

    tq!

    BalasPadam
  10. yeay..thanks coz sudi pilih my entry tu..me dah emel..ni my tq entry..

    http://www.ceritaindahkami.com/2011/02/menang-lagi-adakah-yang-terakhir-bagi.html

    thanks..

    BalasPadam
  11. salam..tq..hadiah dh smp..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/i-got-smart-mug-n-keychain-from-mahmahu.html

    BalasPadam