Hadiah Lagi Bosan Lah hehehehe.....

Amboi belagaknya ayat heheheh...  Tak adalah tu ayat gurau jer.. Sebenarnya masih ketagih lagi hadiah2 daripada blogger yg nak buat contest atau GA... Setakat ni masih belum pernah lagi rasa menang hadiah utama daripada blogger yg buat contest. Teringin sgt nak jadi juara bila lah gamaknya masih menanti.


Kat atas ni adalah antara hadiah yg di menangi baru2 ni.. Alhamdulillah sgt bersyukur dpt gak hadiah. Yg gelap tu t-shirt yg di perolehi daripada contest dari blog ELHYATT BIZZ COLLECTION. Seronok dpt tshirt huhuhuhhu terima kasih tuan blog. Yg putih tu adalah Detox dan juga kupon Mcd RM10 dimenangi dari contest blog Sumijelly. Terima kasih lah kerana memberi memilih Mah@mahu menang untuk contest korang ok.
Kat atas ni pulak perfume ke apa entah lah tapi ini lah hadiah yg dijanjikan oleh tuan blog kerana apa? Ini kerana Mah@mahu telah menjadi follower blog beliau yg ke 100. Alhamdullilah tak sia-sia lah usaha Mah@mahu blogwalking nak jenguk kawn2. Akhirnya dpt gak hadiah daripada blog Ayurashidah. So pada rakan2 lain jng mlas nak blogwalking ok heheheh ada peluang...


{ 10 comments.. read them below or add one }

aLieF si Muncung ManiS aLieF si Muncung ManiS 14 February, 2011
awak,,bertuah nye awk..dapat kupon mcd,dpt t-shirt..dapat perfume..bila la alief nak menang..alief tak pernah lagi join contest..sbb alief baru lagi dlm dunia blogger..tak pandai la..huhuhuhu..nanti boleh ajar alief..k..

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"kalau korang berani,sila baca..kalau tak berani,sila ajk kawan sebelah utk baca bersama korang..deaL???""
::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 14 February, 2011
akupun tak penah menang hadiah kontest haha
Myra Jay Myra Jay 14 February, 2011
Wahh bestnyer, jd follower ke100 dapat perfume.. syoknyer.. Thniah ye:)
nadira shahid nadira shahid 14 February, 2011
perfume? wah! congrtes, bukan senang nk menang contest ;)
Darkbatman Darkbatman 14 February, 2011
waahh.. tahniahh.. bkn sng nk menangkan!
Hazari. Hazari. 14 February, 2011
tak penah dapat hadiah yg 'nyate' sblum nih. tahniah, ape pon. :))
aCu aCu 15 February, 2011
nak hadiah lagi? meh join ni pulak. :)

http://bumandcuk.blogspot.com/2011/02/bumcuk-1st-contest.html