Blog Aku Bukan Blog Katak!

9:20 PTG Maha Mahu 14 Comments

Kepada kaum wanita atau sapa2 yg takut katak jng lah baca entry ni bahaya heheheh.. Minta maaf kepada semua rakan2 blogger. Bukan niat nak kutuk atau rendahkan sapa2. Tapi mlm ni selepas aku tgk blog aku byk sgt gambar katak. Knp yer nak kata baru lepas hujan tak panas jer kat sini. Nak kata aku ternak katak pun tak blog aku ni bukan sarang bela katak. Korang tak percaya tgk sendiri kat pic bawah ni.
Banyaknya katak takut geliii..
Terkejut aku bila tgk semua tu. Sebab tu aku terpaksa buat cleanup terhadap semua bendasing ini yg sedikit sebanyak mencacatkan blog aku. So aku minta maaf kepada semua rakan2 yg aku terpaksa buang banner bloglist kat tepi yg begerak korang pernah tgk tu kan. So lepas ni aku akan cari alternatif lain nak letak link kawn2. Jng risau ok.

Mungkin lepas ni korang kena peka pada masalah ni. Mungkin kena register dulu untuk sebarang hosting pic banner atau apa2 saja pic korang untuk di letak dlm blog atau website. Agar tak jadi mcm kes ni lah. So tgh prosess menangkap katak jom huhuhu pada yg takut jng joint ok...





   

Anda juga suka post ini...

14 ulasan:

  1. arrrghhhh! katakkk! katakkkk!

    :P bhahah...

    BalasPadam
  2. hahaha..katak kemarau nie..die dah mai da..haha..

    BalasPadam
  3. owh...katak ni rupanya...ingatkan apa tadi...ada blogger lain tulis psl katak ni jugak tadi

    BalasPadam
  4. hahaha makcek pon jadi gak tadi .
    terpaksa tukar template yang ada guna image shack .huuu

    AKTIVITI TERLARANG ANDA

    BalasPadam
  5. owh, patut la ade tgk blog orang len ade katak..masalh cam ni ropanya....:)

    curi suar dalam….

    BalasPadam
  6. huhu, kalau semua jadi macam ni, dah macam para blogger menternak katak pulak.! lol.!

    BalasPadam
  7. ║║╔║║╔╗ ║
    ╠╣╠║║║║ ║
    ║║╚╚╚╚╝ O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ular oh ular Kenapa nak makan katak? Macam mana aku tak makan memang makanan aku, memang makanan aku. Begitulah lirik lagu bangau oh bangau yang kita selalu nyanyi tauuuu...

    BalasPadam
  8. haha, ada2 je katak, musim ujan da tkde kot sekarang nie, kehkeh

    BalasPadam
  9. haha..banyak gak katak berkeliaran dari semalam gi..

    BalasPadam
  10. ooooooo..sb tu depa tukar jd katak ea? hurm..mcm2..hehe!

    yang comel,
    khumaera ismail

    BalasPadam
  11. owh katak dlm ice berg..hahahaa

    BalasPadam
  12. hahaha ptotla!
    tkjut gak tgok katak lam blog org len haha

    BalasPadam