Result Akhir Servay

8:00 PG Maha Mahu 12 Comments

Kat sini ringkas jer nak tunjuk result akhir servay yg anda telah jawab. Jutaan terima kasih kepada semua yg sudi menjawab. Klik gambar untuk lebih jelas.












Servay di jawab oleh lebih 200 blogger. Semua blogger yg dapat cenderamata telah di hubungi dan akan di hantar tak lama lagi. Terima kasih sekali lagi ok..

Anda juga suka post ini...

12 ulasan:

  1. wow!! servey yang bagus huhu

    BalasPadam
  2. 0o0
    ade dpt cenderamata ke ...
    tak dihubungi makna nye tk dpt la tuh ..kiki

    BalasPadam
  3. wah..dh bole wat thesis ni..hahaha..i follow u...follow me gak ek...

    BalasPadam
  4. wahhh seronoknya dpt cenderamata..hehehe

    BalasPadam
  5. ooh..
    dah kuar pon result survey nie..

    BalasPadam
  6. Cenderamata tu di pilih secara rambang.. So pada yg tak dpt minta maaf memang terhad sahaja.. But terima kasih juga kerana sudi jawb servay ini...

    BalasPadam
  7. baru semak dashborad!!!
    saya halalkan sajalah cenderamata tu...

    BalasPadam
  8. tak diumumkan ke sape yang dapat cenderamata t..

    just nak tahu je

    it's ok..
    tq

    BalasPadam
  9. Sorry kepada blogger keputusan sapa yg dpt cenderamata tidak akan di umumkan demi nak adil pada semua yg telah jawab. Biar lah tuan blognye yg tahu sahaja.. sebab cenderamata itu sikit..

    BalasPadam
  10. wah result servay da kuar ... pas da siap servay leh la wat report plak eh... ngeh ngeh

    BalasPadam