Result Akhir Servay

Kat sini ringkas jer nak tunjuk result akhir servay yg anda telah jawab. Jutaan terima kasih kepada semua yg sudi menjawab. Klik gambar untuk lebih jelas.












Servay di jawab oleh lebih 200 blogger. Semua blogger yg dapat cenderamata telah di hubungi dan akan di hantar tak lama lagi. Terima kasih sekali lagi ok..

{ 12 comments.. read them below or add one }

Hezesuze Hezesuze 05 January, 2011
wow!! servey yang bagus huhu
eima eima 05 January, 2011
0o0
ade dpt cenderamata ke ...
tak dihubungi makna nye tk dpt la tuh ..kiki
@reltzsensei @reltzsensei 05 January, 2011
wah..dh bole wat thesis ni..hahaha..i follow u...follow me gak ek...
Khairul Antasha Khairul Antasha 05 January, 2011
wahhh seronoknya dpt cenderamata..hehehe
SyUhAdA SyUhAdA 05 January, 2011
ooh..
dah kuar pon result survey nie..
MahaMahu MahaMahu 05 January, 2011
Cenderamata tu di pilih secara rambang.. So pada yg tak dpt minta maaf memang terhad sahaja.. But terima kasih juga kerana sudi jawb servay ini...
wiernadriezan wiernadriezan 05 January, 2011
baru semak dashborad!!!
saya halalkan sajalah cenderamata tu...
cikanna cikanna 06 January, 2011
tak diumumkan ke sape yang dapat cenderamata t..

just nak tahu je

it's ok..
tq
MahaMahu MahaMahu 07 January, 2011
Sorry kepada blogger keputusan sapa yg dpt cenderamata tidak akan di umumkan demi nak adil pada semua yg telah jawab. Biar lah tuan blognye yg tahu sahaja.. sebab cenderamata itu sikit..
Atiqah ab.Samad Atiqah ab.Samad 08 January, 2011
wah result servay da kuar ... pas da siap servay leh la wat report plak eh... ngeh ngeh