Nak Main GYM lah Mcm Ni...

Entah lah aku pun terkejut sebenarnya. Tak tahu dari mana dan mcm mana. Mula aku bukak email and ada satu email ni di hantar oleh Shiela tak tahu sapa org mana huhuhu tapi katanya dari UK.

Emailnya berbunyi mcm ni...

Nak lebih jelas klik gambar ni

So aku pun try lah bukak email yg dia send tgk lah apa yg dikatakan dan memang terkejut lah tgk rupanya Mah@mahu ada gak dlm rank tu. Dari laman mana pun tak tahu tapi thanks lah sebab sudi memilih blog Mah@mahu untuk masuk dlm rank web ni ok..


Tak tahu lah penting ker tak rank ni, ada guna ker tak. Tapi ni rank dari web GYM tu yg aku tak faham bila lak aku daftar kan.. dan bila lak aku masuk gym..... Nampak nye lepas ni kena buat entry pasal kesihatan byk sikit kot wakakak.. Tapi aku tahu ni salah satu taktik nak jual produt kot huhuhu abaikan..

3 comments.. read them below or add one

Rozuan Ismail Rozuan Ismail 15 January, 2011
tetiber je kan..celah mana la gi daftar gym tu..hehe
iniialahaku iniialahaku 15 January, 2011
hahaha...jom2 pkat main gym..
Afzainizam Afzainizam 16 January, 2011
,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

hahhhhh ko nak masuk gym kerrrr..... eeemmmmmmm habish lerrrr bila badan otot muzzle ko dah timbul nanti pasti orang takut nak dekat kat ko yerrr