Makan-Makan Cari Jalan Ehhhh...

Hari tu nak masuk Om Om Maxis tak dpt tak terpilih pun tak apa lah tapi mkn punya pasal masih tetap nak post pasal makn. Dah memang kaki makan so nak letak gambar makan kat Old Town White Cafe. Makan bersama rakan2 dan housemate lepas geram masa tu. So layan lah pic2 yg ado ni yer...



So lepas ni aku rajin akan post pasal tempat2 makan yg aku dah pergi. Tunggu saja ok huhuh mesti menarik nyer lah. Pastu lak tadi dpt email dari Domino ingat dpt pizza free tapi hanya dpt email pengesahan untuk memastikan email masih aktif tu jer ker hehehe..

{ 7 comments.. read them below or add one }

Hezesuze Hezesuze 25 January, 2011
pepagi tengok air tu dah terliuh dah nie hehe
HaNTwO HaNTwO 25 January, 2011
perghhh nampak menarik tu...nak try ar nantiii...
Lizzie Yasmin Lizzie Yasmin 25 January, 2011
bkn oldtown tak halal ke?? aku mmg tak boleh blah dgn kopi dia, coz penyebab migrain..
Daniela Daniela 26 January, 2011
air tu menarik sesangat!
i am S!L4H.. i am S!L4H.. 27 January, 2011
uishhh mcm sedapppp je....lapa2
mohd zhafri mohd zhafri 28 January, 2011
ni yg tetibe trease nak mkn ni....