Ulang Tahun Pertama Blog Sembang Hari2!

  
Syarat-syaratnya untuk menyertai "Contest" ini seperti berikut:

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Buat entry di blog anda mengenai giveaway ni dengan tajuk: Ulang Tahun Pertama Blog Sembang Hari2!

3. Jadi follower blog "Sembang Hari2" DAN "Discount Hari2".

4. Copy dan paste; letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog anda beserta link nya.

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni; letakkan link untuk blog yang di tag; 

6. Tinggalkan url link entry, ID follower anda dan url blog (pendorong) yang menyebabkan anda terpanggil untuk menyertai "contenst" ini di ruangan komen post ini

7. Hadiah berupa penginapan di Pak Ya Home Stay, Wang Tunai, Cloth Diapers (Baby Land) dan rebat tunai untuk pembelian barangan yang diiklankan di blog Discount Hari2 ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8. Tarikh tutup: 31 Januari 2011


Hadiah-hadiahnya yg menanti pemenang adalah seperti berikut:

Tempat pertama:
Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM50
Rebat Tunai RM50 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Tempat Kedua:
3 unit Cloth Diapers (Baby Land)
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2


Tempat Ketiga:
2 unit Cloth Diapers (Baby Land)
Wang tunai RM20
Rebat Tunai RM20 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Hadiah Mingguan (5 minggu):
1 unit Cloth Diapers (Baby Land)
(Diberikan untuk blog yang banyak menjadi pendorong untuk rakan blog lain menyertai contest ini)

Hadiah Pendorong terbanyak:
Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Perhhh memang hadiah menarik gila byk gak jenuh nak menang mana  satu ni huhuhu... But anywhare thanks to Kak Heze lah sebab sudi tag aku untuk contest ini.... Kepada rakan2 yg nak joint leh lah klik banner kat atas sekali tu ok.. Kat sini nak tag 3 org rakan aku yg memang kaki contest gak lah huhuhu..

Kiflimally






    

1 comment... add one now

nuargto nuargto 30 January, 2011
Terima kasih kerana menyertai GA pertama blog sembang hari2..

Minggu ini merupakan minggu terakhir "Contest" ini berlangsung..

Tinggal satu lagi hadiah untuk pendorong terbanyak mingguan dan seterusnya pendorong terbanyak keseluruhan untuk anda menangi

Disamping itu terdapat juga hadiah tempat pertama hingga ke 3 untuk anda menangi..