Cerita + Dialog Jahanam - [Contest]

Cinta Confuse...

Kisah ini bermula dari pertemuan 4 sahabat di sebuah pusat penjagaan binatang. Mereka sebanarnya adalah peminat haiwan dan juga pencinta haiwan. 4 sahabat ini berjalan suatu hari kat sebuah pusat jagaan haiwan. Kerana cinta mereka kepada haiwan meraka selalu berada di sana. Tapi satu binatang ini menjadi haiwan paling mereka syg sekali dalam byk2 haiwan yg ada disitu. Namun mereka telah tesalah anggap pada seorang rakan yg terlalu syg sgt akan binatang itu.

Klik gambar untuk melihat lebih jelas.

Namun mereka tahu bahawa binatang tetap binatang dan cinta manusia hanya untuk nmenjaga binatang sebagai makhluk tuhan juga. Jadi mereka berbaik semula dan berkawn seperti biasa. Namun cinta mereka kepada binatang tidak pernah lupus...

Ini sebenarnya satu contest untuk satu blog ni. Kena buat entry based on the picture kat atas tu yg korang tgk taid. Contest dari blog Mind Massage ini memang menarik and hadiahnya hebat gak. RM100, RM75, RM50 dan RM25. So pada sapa yg nak masuk boleh lah klik kat link nama blog tu. Selamat mencuba....



5 comments.. read them below or add one

Jejaka Desa Jejaka Desa 09 December, 2010
Dapat daging dia ni best buat sate...