'Shout Award' Akhirnya - [Terima Kasih]

Tepat pada 20.11.2010 yg lepas iaitu Sabtu berlangsungnya satu anugerah yg mengiktiraf semua penggiat seni dari hasil undian semua peminat2nya. Aku juga tidak melepaskan peluang untuk bersama2 meraikannya live dari Stadium Putra Bukit Jalil. Terima kasih kepada HotFM selaku radio rasmi aku untuk anugerah itu, yelah kalau tak kerana HotFM aku tak dpt 4 tiket free Standing Zone ok….. Terima kasih sekali lagi HotFM, memang meriah sepanjang anugerah itu berlangsung.

Aku sgt berpuasa hati dengan semua pemenang dan pasti menjadi rezeki mereka untuk layak memenangi anugerah tersebut. Tapi paling aku suka dan nanti2kan ialah aksi Zizan artis no satu aku. Memang sempoi gila lah dia memang layak sgt dia menang and harap2 tahun ni dia lak dpt anugerah artis komedi lelaki popular. Dia memang raja lawak lah aku tak kering gusi dgr lawak spontan dia. So aku sempat lah capture beberapa aksi pemenang dan penyampai pada mlm tu, korang layanlah antara pic2 yg aku sempat ambil ni ok enjoy…..

Barisan pengacara Henry, Sarah, Hafiz

Penyampai anugerah Andy & Qi

Mizz Nina menang anugerah 'Flava Award'

Persembahan dari pelakon 'Cuci The Musical'

Penyampai anugerah Ning Baizura & Adibah Nor

Yuna menang besar 3 anugerah

Penyampai anugerah paling ditunggu2 Zizan & Johan

Senarai penuh pemenang....


Rockstar Award (Rock Award)Bunkface
Favourite TV Personality AwardZizan Raja Lawak
Breakthrough Feature Award Lagenda Budak Setan (Sharad Sharan)
Popstar Award (Pop Award)Yuna
Power Vocal Award (Powerful Vocal Award)Faizal Tahir
Fresh TV Series AwardNur Kasih (Filmscape)
Favourite TV Program (Non Drama)Showdown 2010
Music Video AwardProm Queen (Bunkface)
Flava Award (Hip Hop/R&B Awards)Mizz Nina
Hot Guy AwardHenry Golding
Hot Chick AwardScha Al-Yahya
Coolest Radio Announcer AwardPhat Fabes (Fly FM Pagi Show)
Favourite Radio ShowHotFM AM Krew (Fara, Faizal & A.G)
Best On-Screen Chemistry Award Afdlin Shauki & Liyana Jasmay (Papadom)
Mobile Artist Of The Year6ixth Sense (Tanpa)
Break Out Award (Best New Act)Yuna
Ultimate Shout! AwardYuna





   


2 comments.. read them below or add one