1st Lucky Draw By Heze Suze - [Contest]

9:26 PG Maha Mahu 3 Comments


Luckydrawhezesuze.jpg picture by mady83
 
Ni first time kak Heze buat lucky draw so aku as a blogger friend kena lah support. So harap2 dpt menang hadiah ny walaupun tak sehebat mana tapi satu pemulaan yg bijak juga akak. Tunggu lah nanti Mah@mahu dah byk dpt earning dari nuffnang boleh lah buat lucky draw lak ok heheheh....
  1. MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com & sila nyatakan ID follower uols ok..senang akak nak catch up. (Dah jadi follow ID name Mah@mahu lah)
  2. Opkos kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok... (Ni entry simple and padat)
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye. (Ada kat tepi tu jengah lah ok..)
  4. TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha. (Dah Tag kawn2 kalau tag ramai boleh)
  5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok. (Harus commentar terbaik dari Mah@mahu)
So kat sini aku Tag tiga org kawn yg memang layak and sesuai untuk contest ni ok.. Masuk jng tak masuk..

Anda juga suka post ini...

3 ulasan:

  1. uiks tak cukup syarat lagik nie...
    awat tak tinggalkan link kt komen akak?? huhuhu

    BalasPadam
  2. gegeh kakak kuar duet tabung ni..nak wat lucky draw nya pasal..wakakaka

    BalasPadam