Lastday Berhari Raya - [Aktiviti]

Ni entry last untuk bulan raya ni. Org semua dah habis buat open house dan bosan makn mcm2 aku baru lah nak buat entry open house ni hehehe.. Entry ni dibuat khas sempena dengan "Majlis Ramah Mesra Aidilfitri" tempat aku bekerja. Nak tahu tttutututututttttttt..... (biarlah rahsia). Mcm2 hidangan dan juadah disediakan tak muat mulut nak sumbat hehehehe. Bukan meriah dengan makanan sahaja malah meriah dengan hiasa yg dibuat tak seperti sebelum ni. So harap2 majlis ni akan membuat hubungan kita antara staff terus erat mcm kata En. Salem ehhhhh..... sapa tu tungguu....... Layan lah gambar2 ni huhuhuhuhu...

Ni time ayam golek dtg bergolek hehehehe...

Antara menu2 kuih raya tak tahu tunjuk ker buat...

Menu utama satay dan juga nasi kerabu...

Huuhuhu seronok sgt dlm jamuan serba ringkas tapi meriah siap ada penyampaian hadiah lagi untuk anugerah2 nak tahu anugerah apa ok.... Anugerah kedatangan pekerja paling awal setiap hari, Anugerah tempat kerja paling kemas (lelaki), Anugerah tempar kerja paling kemas (wanita), Pekerja khidmat admin terbaik dan yg paling dinantikan anugerah Pakaian paling vouge (Wanita) dan Pakaian paling vouge (lelaki) wahh byk anugerah tapi syg tak sempat ambil gambar tgh mkn huhuhuhu....

 No 1 bawa tuah dpt hadiah cabutan bertuah...

Walupun aku tak dpt hadiah2 utama tu tapi penting aku tetap dpt juga hadiah cabutan bertuah dengan no 1. Huhuhuh nak tahu hadiah dia berupa duit raya berapa?????????? (biarlah rahsia). Selamat berblog......



   

6 comments.. read them below or add one

AZIZUL HASIMIE OSMAN AZIZUL HASIMIE OSMAN 09 October, 2010
temapt paling cantik x menang ke?
kan ke ko rajin kemas..matilar..
ba[e henget duet raya dapat tu?
b.r.u.t.a.l.s.o.l.o b.r.u.t.a.l.s.o.l.o 09 October, 2010
aaa... kenapa tiada sapa jemput nih
Hezesuze Hezesuze 10 October, 2010
weii apsal opn hse ni akak tak tau?? huhu
BLOG PUTERA YUSOFF BLOG PUTERA YUSOFF 10 October, 2010
meriah makanan masing-masing