CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly - [Contest]

9:48 PG Maha Mahu 6 Comments


Dah lama jadi follower blog The Beauty In Ugly ini dan juga menjadi pembaca setia blog ini.... Tup tup dia buat satu contest tajuk "Contest Mortar Board : The Beauty In Ugly" huhuhuh pelik bunyinya. Tapi yg aku tahu contest ni ada dua kategori 1- Kategori upload pic konvo anda, 2- Untuk yg tiada gambar konvo boleh buat ucapan tahniah kepada sapa2 yg berkonvo huhuhuh... mcm tu lah aku faham.... 




So aku ambil keputusan masuk untuk kategori pertama upload pic konvo. Sebab aku dah dua kali konvo so aku pilih lah gambar konvo di PICC Putrajaya. Harap2 dpt menang hadiah dia memang menarik dan memang aku nak sgt lah sebab aku ni peminat RayBan [click] heheheheh... Syaratnya senang letak banner contest ni dan jadi follower, lepas tu buat entry and tag beberapa kawn2 kamu untuk menyertai contest ni heheheheh mudah kan semua aku dah buat so menang lah harap2nya....

Gambar konvo aku pada 10.10.2009


Nak tag kawn2 blogger aku ni


Anda juga suka post ini...

6 ulasan:

  1. tq sbb join contest ni...tunggu keputusannya nnt..mana tau menang rayban..good luck k..;)

    BalasPadam
  2. gud luck!! kurus lak ko time tu mady huhu

    BalasPadam
  3. kecik ati aku ko salah spell nama aku...takmo join anta i balik sabah hahaha

    BalasPadam
  4. aku belum konvo lagi .huhu . :P

    BalasPadam