Gelagat Pets - [Pets]

Seronok sgt bila dah ada bela pets sendiri ni. Namanya "AVA". Pets ni keluarga bunny yg baru 1 bulan lahir dari keturunan baka apa entah aku kurang periksa Firstime bela pets bunny ni jadi penyeri dlm hidup walaupun bukan aku punya sepenuhnya. Tapi rasa mcm ada tanggungjawab lak kena jaga bagi makan. Dah lah dia kuat gigit surat khabar dan juga cabel habis semua nak gigit kalau time lapar hehehehe. Sekali sekala tgk geram lak kadang2 marah gak tapi makan nak class makan hanya apel dan carrot yg lain tak mau kopak aku.

  Ni lah bilik ava tido buat sementara heheheh..

Bunny ni abg aku dpt dari kawan dia sebeb bunny dia dah byk so boleh minta. Katanya lepas raya nak dapat seekor lagi untuk teman si AVA ni sian dia sunyi heheh makin riuh lah rumah tu nanti. Korang layan lah pic2 yg aku sempat ambil tgk gelagat si AVA ni hehehehe...
Dia suka main lari2 kat ruang tamu

Ni taman mainan dia kat belakang kabinet tv heheheh

Kalau penat kat depan ni lah AVA akan tido

AVA ni paling suka gigit tikar ni habis semua dia gigit





{ 13 comments.. read them below or add one }

QieFLy si Dolce QieFLy si Dolce 09 August, 2010
comel kot...nak cubittttt
KaiZeN SHiNoBi KaiZeN SHiNoBi 09 August, 2010
hehehe...

join r kakimotong.ning.com... hehe semua animal lover kat sane... ahaks~

dulu pernah bela arnab~ sekejap jeh~ pahtu mati~ T.T
Khairul Azmi Khairul Azmi 09 August, 2010
e...geram tgk muka dia..
aku pun ada bela arnab...tpi biasa2 je la...
ni dia jom usha
http://mia-erova.blogspot.com/2010/06/my-rabbit.html
maiTuty maiTuty 09 August, 2010
cumelllllll..
mcm arnab jerk!!
abu Ammar abu Ammar 09 August, 2010
comel comel .. Ava nie spesis Mix Angora berbulu lebat di atas kepala dan pipi HAHHA tu yg Ava suka gosok2 pipi dia :D
LiFe KaMi LiFe KaMi 09 August, 2010
kami mmg berminat nak bela arnab anggora..kat mana nalk beli murah..hehe
mizz sue mizz sue 09 August, 2010
baru jer terpikir pasal arnab tadi..hihi
anis anis 09 August, 2010
comel...
dlu penah gak bela arnab, dekat 20 ekor gak la..
pas2 bapak kucing mkn abis wk2 mlm...huhu
TTT TTT 09 August, 2010
alalala tomeynyeee :D
@reltzsensei @reltzsensei 09 August, 2010
waa...mujur xmati kene karen sbb suke mkn kabel...ngeee...
Mazru Majid Mazru Majid 10 August, 2010
comey nye...

salam ramadhan yek
MahaMahu MahaMahu 10 August, 2010
Dia ni memang nakal aktif sikit habis semua dia panjat. Nak dpt baka ni kat Melaka murah RM50 seekor yg kecik..