Email misteri "Lembu Cisdel" - [Contest]

Pada suatu hari aku mendapat satu email. Satu email yg agak pelik dan asing bagiku. Kerana ia di taip rapi dengan susunan ayat yg bergitu puitis menyentuh kalbu ku. Lalu aku merancang untuk membaca email ini degan teliti supaya aku faham setial bait2 dan susun atur ayatnya. Agar aku tidak ketinggalan walalu sebaris pun. Emailnya dikarang seperti di bawah ini....



Click gambar untuk membaca lebih jelas 


Rupanya ia adalah email dari Cisdel yg hilang selama ini aku cari. Dimanakah ia? Dimanakah perginya? Bagaimanakah keadaannya sekrang?. Itu lah antara soalan2 yg terus bermain difikiran ku. Knp ia lakukan semua ini. Aku terus mencari dan menjejakinya walaupun sampai ke akhir hayatnya di tangan manusia. Cisdel jng kau pergi dalam hidup ku.

Siapakah Cisdel? Bagaimanakah rupanya? Untuk anda mengetahuinya harus terus melihat dan membaca entry ini kerana ia ada di sini.


`
`
`

`
`
`
`
`

Ini lah dimana Cisdel bersembunyi dan menaip emailnya


TAMAT


Wakakakakak Ini adalah satu entry khas untuk contest mencari "Lembu Cisdel" yg hilang. So harap ia dpt menarik perhatian  dan boleh lah menang pertandingan ni. Aku try cara yg pertama iaitu Download, Print dan ambil gambar. Lokasi nye adalah di sebuah cyber cafe wakakakak....  Harap dapat hadiah yg ditawarkan RM100 tu byk duit raya hehehehe. Pada yg nak sertai leh joint disini Cisdel.com atau dilaman facebooknya Cisdel.




{ 7 comments.. read them below or add one }

AngahSayang2314 AngahSayang2314 25 August, 2010
salam ramadhan 15

angah singgah sini & cari2 apa yg patut nak buat kawan so... angah follow uuu

kalau free singgah la ke blog angah ye kita tukar2 link
Mohd Shahrul Hafizi Mohd Shahrul Hafizi 25 August, 2010
Banyaknya pertandingan bulan puasa ni. Hehehe.
sahromnasrudin sahromnasrudin 26 August, 2010
salam ziarah..kenal blog ini dr blog wan shah..nice blog
Pencacai Alim Pencacai Alim 26 August, 2010
lembu cisdel? lembu apa tuh?
Darkbatman Darkbatman 27 August, 2010
lembu cisdel? bru fes tym dgr. heheee
noor afzan noor afzan 28 August, 2010
lorh pertandingan.

good luck la ye..
topo topo 02 September, 2010
tq sebab sudi join bro..

p/s: gua pemilik lembu cisdel..