Blog List Ben Ashaari - [Khas]



Entry simple and padat untuk menyertai blog list dalam blogger terhangat masa kini sapa lagi kalau bukan Ben Ashaari. Sorry lah agak terlambat sikit harap2 masih ada peluang nak sertai. Mudah sahaja langkahnya :

1 ) buat satu entri baru .. - Taraaaa ni dia entrynya hehehehhe simple and padat

2 ) letak header atau banner ben ashaari blog , tulis tajuk ... blog list ben ashaari ..linkkan ke entri ini .. -  
dah letak kat atas tu heheheheh... (siap ada logo lagi kat list side bar tu)

3) pilih kategori blog anda - Blog ni pasal luahan 'peribadi'...


4 ) tinggalkan url lengkap di ruangan komen blog aku ...- dah tinggal jom check...

Semoga dapat menjadi satu kalobrasi yg serasi untuk bersama2 berkongsi info yg sensasi. Thanks Ben...






0 comment... add one now