ADIDAS Bukan Kasut Raya - [Sukan]


Hasil daripada teknologi yg terbaru dan juga moden mampu untuk menghasilkan product yg lerbih berkualiti untuk kemudahan pengguna. Sebenarnya entry ni tak ada kena mengena dengan raya pun. Ini adalah satu revolusi kepada kasut untuk bersukan mahupun untuk penggunaan harian. Daripada pengeluar kasut sukan terulung dunia ADIDAS yg telah menghasilkan satu lagi product kasut sukan diberi nama 'FLUID TRAINER'. Untuk satu langkah lebih selesa, adidas Fluid Trainer kasut dengan zon "FLUID MOTION" yg lebih fleksibel serta corak dan satu reka bentuk ergonomik yang bekerja dengan gerakan semula jadi kaki semasa senaman. Menampilkan satu sarung sesuai dan satu kelas ringan boleh bernafas di atasnya.

Di datang kan dengan berbagi warna mengikut kesesuaian pengguna yg ingin mengenakannya pada sesetengah situasi. Kasut ini mungkin lebih comfortable and sesuai di bawa kemana2. Di bawah terdapat beberapa jenis dan warna yg dikeluarkan untuk pasarana sekrang.



Kalau ada sapa2 nak buat ia sebagai kasut raya leh gak tak ada masalah kena match ngan baju raya lah heheheheh. Untuk mendapat maklumat lanjut boleh klik disini segala jenis product serta lokasi jualan keluaran baru yg origanal boleh diketahui dengan hanya satu klik.



{ 7 comments.. read them below or add one }

FaizalSulaiman FaizalSulaiman 19 August, 2010
wau

lawa gak design kasut neh..
relevan relevan 19 August, 2010
Tapi boleh juga dibuat kasut raya..2 dalam 1..
Shukjessa Shukjessa 19 August, 2010
heheh bila la dapat nak merasa kasut adidas ni...
Encik Tikus Encik Tikus 19 August, 2010
bila tengok lama2 nak buat kasut raya pung boleh jugak. kahkahkah. tergelak jea gua baca entry nie ;P
cemomoi cemomoi 19 August, 2010
suka pakai slepa jepun gak
Hezesuze Hezesuze 19 August, 2010
agak2 kalo akak pakai kasut adidas nie ngan baju kurung cantik tak?? mihahahahahaha
Mohd Shahrul Hafizi Mohd Shahrul Hafizi 21 August, 2010
Smart. Aku hanya mampu beli yg cap ayam je. Kalau dah gaji mantap nanti, teringin gak beli yg original.