Xpango dan iPhone - [Pengumumam]



Hari ni nak share ngan kawn2 cara mudah untuk mendapatkan iPhone bukan itu sahaja byk lagi barang leh dpt dengan mudah and PERCUMA. Nak tahu jom click banner atas tu atau tgk kat sini mcm mana.

Xpango adalah system dimana pengguna boleh mendapatkan barang2 yg mereka kehendaki tanpa perlu membayr tapi hanya mendaftar. Pengguna yg telah mendaftar akan diberi ID untuk membuat pilihan barang yg dikehendaki. Selepa itu, penggu perlu memilih barang yg mereka hendaki. Terdapat 4 ketegori barangan yg pengguna boleh pilih mengikut minat mereka seperti dibawh ni :-

1) Gaming Product
2) Mobile Product
3) MP3 Product
4) HDtv Product

Byk sngt product yg mereka boleh pilih untuk ditebus secara PERCUMA. Setelah itu, pengguna perlu mengumpul mata untuk menebus setiap barang2 ni. Mata tak byk perlu dikumpul kerana iPhone hanya memerlukan 42 mata sahaja. Mcm maner nak kumpul mata ada 3 cara seperti dibawh:-

1) Xpango Offers,
2) Referring Friends
3) Pembelian Clix Package

So selepas mata cukup brangan boleh di tebus dengan penghantaran PERCUMA. Untuk keterangan lebih senang difahami gambar rajah dibawah menerangkan cara2 yg lebih senang.


Memang ringkas hanya 3 langkah daftar, kumpul mata, and dapat barang memang mudah and yg penting PERCUMA. Aku dah cuba and tgh kumpul mata dan ramai lagi dah mencuba kalau nak tahu testimoni yg berjaya leh click kat banner bawah ni..






{ 15 comments.. read them below or add one }

MahaMahu MahaMahu 23 July, 2010
sunggah try lah tak perlu byr apa2 cuma kena kutip point jer... kena rajin lah kutip point mudah saja cuba lah aku dah try tgh kumpul ni hehehehhe...
Hezesuze Hezesuze 23 July, 2010
nk try jugak...huhu
diraja22 diraja22 23 July, 2010
ini x boleh dilepaskan ni..
peluang baik ni..
jom semua jgn ketinggalan..
MahaMahu MahaMahu 23 July, 2010
tak faham knp lak ada step kat situ kan.. mudah jer register, pilih barang kita nak tebus, kumpul mata and bila mata dah cukup tebus barang. Nak dpt mata ada 3 cara yg diterangkan tak susah kan..
KaiZeN SHiNoBi KaiZeN SHiNoBi 23 July, 2010
dah reg lame dah... hehe tapi x promote pun... hehe
Nieylicio Kerolicio Nieylicio Kerolicio 24 July, 2010
ni yg nk kene bayar2 ape lak ni kalo nk kredit.. haih
fndrocka fndrocka 24 July, 2010
ni kalau blog traffik tggi2 senang lah nak dapat mata...kan?
Aidi-Safuan Aidi-Safuan 24 July, 2010
dah konfem ke nih bukan fraud?