Makan Terakhir - [Makanan]

Bukan lah hari ni makan untuk kali terakhir tapi hari ni makan tghari bersama kawan buat kali terakhirnya. Maksud aku majlis makn ni nak menghargai one of the staff kat company yg akan menamatkan perkhidmatanya dan hari ini adalah hari terakhir beliau. So thanks for everything and moga di tempat kerja yg lain itu adalah lebih baik dan memberi kesenangan kepada beliau. Hehehehheh bukan nak buat cite sedih tapi nak buat cerita kenyang. Yerlah kalau dah ada majlis ni mesti ada mkan2 free, tapi kali ni jalan2 cari makan ker Midvalley Megamall. So aku ni ikut ajalah boss ajak g makn dan tempat yg terpilih itu adalah restaurant "The Manhattan FISH MARKET".


First time makan kat restaurant tu and tak tahu nak oder menu apa yg special kat situ takut silap order nanti tak sedap so semua menu boss dah oder. So aku cuma order air Manggo Jus sajo. So layan lah pic2 yg telah aku ambil semasa makn majlis mkn ni ok.

Selak2 Menu tgk nama menu heheheh

Menu utama Fisherman Platter (Seafood Salai) RM52.90

Menu Salad Tuna RM13.90

Menu kedua Gala Platter (Seafood goreng tepung) RM46.90


Masa membaham semua makanan yg ada

8 or8 staff yg ada, tgh tu my boss heheheh

40Minit selepas sesi membaham wakakakak

Sebelum balik ambil gambar tanda kenang-kenangan

Seronok boss belanja mkn dan kesemua makanan hari ni bernilai RM 180.55 thanks to my boss...Lain kali belanja lagi ok hehehehheh... arhhhhh Alhamdulillah kenyang...


{ 11 comments.. read them below or add one }

QieFLy si Dolce QieFLy si Dolce 13 July, 2010
wahhh mady sekarang makin mantap berblogging...plus ko cash out kan...makan hati uols...
Entry terkini : Ketahui karektor kamu melalui KENTOT...
dD Fabulous | sitekateki dD Fabulous | sitekateki 13 July, 2010
hensem bos ko ek...fatut la...
mytrajet74 mytrajet74 13 July, 2010
wahh..bestnye...makanannya sedap tak?
Shukjessa Shukjessa 13 July, 2010
pernah makan benda alah ni dekat subang parade, tapi tak berapa hantu ikan, so tak minat sgt....

tapi ok larr
Joe Joe 13 July, 2010
perrhh! sodap bro.. sampai licin kau org bedal...
Aidi-Safuan Aidi-Safuan 13 July, 2010
hahahha.. seb baik bos blanje. kalau tak? :P
MahaMahu MahaMahu 14 July, 2010
sedap seronok dpt makn ramai2 mcm ni boss belanja lagi harap2 lepas ni boss leh belanja lagi kan.. kalau kawn2 blogger nak belnja pun apa salahnya kan hehehe..
Cerita Hujan Cerita Hujan 14 July, 2010
Salam kenal saudara ku, semoga bisa jadi sahabat.

>> lihat dan baca posting ini buat aku jadi ikut kenyang juga, hehehehe ^_^
tujuhhariseminggu tujuhhariseminggu 15 July, 2010
uit... sedap... da lama teringin menyinggah di the manhattan fish nih.. :)
AZIZUL HASIMIE OSMAN AZIZUL HASIMIE OSMAN 15 July, 2010
bestnya..mahalnya.
nak mkn ko blnja aku