Areil Paling Berpengaruh - [Hiburan]

9:02 PG Maha Mahu 11 Comments


Seperti sudah menjadi kebiasaan apabila kisah porno tersebar di internet atau mana2 sahaja sumber akan menjadi perhatian lebih oleh masyarakat kita. Tidak kiralah ia kisah tidak sengaja, terpaksa atau atas rela pasti mudah untuk menjadi ikutan oleh masyarakat. Sanggup untuk mencari dimana sumbernya dan sanggup berhabis semata2 untuk menyaksikannya sendiri.


Selepas tersebarnya video clip hubungan kelamin Areil yg diberi gelaran "Areil Peterporn", maka tidak dinafikan populariti artis tersebut meningkat seperti terkena renjatan. Ini ternyata apabila isu hubungan sulit beliau bersama 13 wanita di Indonesia menjadi ikutan dan aksi2 beliau menjadi tiruan kepada mereka untuk membuat koleksi peribadi masing2. Ini dpt dilihat di akhbar2 utama negara tersebut tersebar luas tentang aksi remaja meniru gaya hubungan intim Areil dan pasangannya Luna. Mereka sanggup merakam aksi mereka sebijik seperti yg dirakamkan di dalam video Areil dan Luna sendiri dan dijual untuk mendapat keuntungan.


Selain itu juga, kesan kepada jualan video itu di negara tersebut telah mengkibatkan kes rogol meningkat seperti yg dilaporkan media. Ini kerana selepas menonton video tersebut kebanyakan mereka akan terangsang untuk melakukan hubungan intim. Ia tidak mengira siapa termasuklah abg merogol adik serta ayah merogol anak meraka atas dorongan selepas menonton video lucah itu. Ini ternyata video itu mampu memberi pengaruh yg kuat kepada sesiapa sahaja yg menonton nya. Oleh itu, tidak salahlah kalau Ariel dilabelkan sebagai Icon Porno terhebat zaman ini.

Macam sudah lali, manusia sekrang lebih mudah terpengaruh kepada perkara yg tidak baik daripada perkara yg baik, sedangkan perkara yg lebih baik itu lebih byk ditayangkan. Sudah lumrah manusia ingin mencuba kerana manusia dibekalkan dengan nafsu dan akal fikir. Cuma pandai tidak pandai kita menggunakan kurniaan Nya.

Sama2 renung2kan dan selamat berblog.....

Anda juga suka post ini...

11 ulasan:

  1. hu.. ak x minat sngt ngn ariel ni.. biasa3 jer..
    video nye ku nggak nengok lg.. ops..

    Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

    Salah bontot ke selipar?

    BalasPadam
  2. entah apa yg istimewa about ariel nie kan smpai ramai artis wanita indon make luve ngan dia...hehehe

    rupe nan ado ....encem lagi ko mady...ahakss

    BalasPadam
  3. aku suka gmbr yg last skali tu!!!nak copy la

    BalasPadam
  4. indonesia dah makin gawat dah pun dgn bende2 alah mcm ni.

    tu yg video peribadi, kalo filem2 seram diorg pun dah byk sgt elemen2 seks, perempuan sexy dan lain-lain diterapkan.

    BalasPadam
  5. ahahah aku ada video dia with luna n cut tari...gigih cari taw
    Entry terkini : Contest Mata Menawan

    BalasPadam
  6. hahaha .ariel peterporn !dgr cite dia ade bnyk video seks dia wat .adoi .

    BalasPadam
  7. dgn laki pon blh nk sebat juga..adoi..aril2..

    BalasPadam
  8. tak kisah pun ariel nak mainngan sapa yg malu dia gak huhuhu..

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama19 Julai, 2010

    gilo! ntah apa2 je buat rakaman video macam ini...


    Latest entry : 10 Juta Pulu$ Dalam Genggamanku!

    BalasPadam
  10. dulu memang minat la si ariel ni.. maybe sebab air muka dia nampak 'cool' gitu.. tapi lepas dia jadi icon porno ni masih minat tapi dah kurang..

    BalasPadam