Areil Paling Berpengaruh - [Hiburan]


Seperti sudah menjadi kebiasaan apabila kisah porno tersebar di internet atau mana2 sahaja sumber akan menjadi perhatian lebih oleh masyarakat kita. Tidak kiralah ia kisah tidak sengaja, terpaksa atau atas rela pasti mudah untuk menjadi ikutan oleh masyarakat. Sanggup untuk mencari dimana sumbernya dan sanggup berhabis semata2 untuk menyaksikannya sendiri.


Selepas tersebarnya video clip hubungan kelamin Areil yg diberi gelaran "Areil Peterporn", maka tidak dinafikan populariti artis tersebut meningkat seperti terkena renjatan. Ini ternyata apabila isu hubungan sulit beliau bersama 13 wanita di Indonesia menjadi ikutan dan aksi2 beliau menjadi tiruan kepada mereka untuk membuat koleksi peribadi masing2. Ini dpt dilihat di akhbar2 utama negara tersebut tersebar luas tentang aksi remaja meniru gaya hubungan intim Areil dan pasangannya Luna. Mereka sanggup merakam aksi mereka sebijik seperti yg dirakamkan di dalam video Areil dan Luna sendiri dan dijual untuk mendapat keuntungan.


Selain itu juga, kesan kepada jualan video itu di negara tersebut telah mengkibatkan kes rogol meningkat seperti yg dilaporkan media. Ini kerana selepas menonton video tersebut kebanyakan mereka akan terangsang untuk melakukan hubungan intim. Ia tidak mengira siapa termasuklah abg merogol adik serta ayah merogol anak meraka atas dorongan selepas menonton video lucah itu. Ini ternyata video itu mampu memberi pengaruh yg kuat kepada sesiapa sahaja yg menonton nya. Oleh itu, tidak salahlah kalau Ariel dilabelkan sebagai Icon Porno terhebat zaman ini.

Macam sudah lali, manusia sekrang lebih mudah terpengaruh kepada perkara yg tidak baik daripada perkara yg baik, sedangkan perkara yg lebih baik itu lebih byk ditayangkan. Sudah lumrah manusia ingin mencuba kerana manusia dibekalkan dengan nafsu dan akal fikir. Cuma pandai tidak pandai kita menggunakan kurniaan Nya.

Sama2 renung2kan dan selamat berblog.....

{ 11 comments.. read them below or add one }

PinQib PinQib 16 July, 2010
hu.. ak x minat sngt ngn ariel ni.. biasa3 jer..
video nye ku nggak nengok lg.. ops..

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Salah bontot ke selipar?
Hezesuze Hezesuze 16 July, 2010
entah apa yg istimewa about ariel nie kan smpai ramai artis wanita indon make luve ngan dia...hehehe

rupe nan ado ....encem lagi ko mady...ahakss
JMR JMR 16 July, 2010
aku suka gmbr yg last skali tu!!!nak copy la
Shukjessa Shukjessa 16 July, 2010
indonesia dah makin gawat dah pun dgn bende2 alah mcm ni.

tu yg video peribadi, kalo filem2 seram diorg pun dah byk sgt elemen2 seks, perempuan sexy dan lain-lain diterapkan.
QieFLy si Dolce QieFLy si Dolce 16 July, 2010
ahahah aku ada video dia with luna n cut tari...gigih cari taw
Entry terkini : Contest Mata Menawan
xazryx xazryx 16 July, 2010
hahaha .ariel peterporn !dgr cite dia ade bnyk video seks dia wat .adoi .
Zaini Punye Citer Zaini Punye Citer 17 July, 2010
dgn laki pon blh nk sebat juga..adoi..aril2..
MahaMahu MahaMahu 19 July, 2010
tak kisah pun ariel nak mainngan sapa yg malu dia gak huhuhu..
~ ReD ~ ~ ReD ~ 19 July, 2010
gilo! ntah apa2 je buat rakaman video macam ini...


Latest entry : 10 Juta Pulu$ Dalam Genggamanku!
Wahida Nasution Thakhrim Wahida Nasution Thakhrim 04 January, 2011
dulu memang minat la si ariel ni.. maybe sebab air muka dia nampak 'cool' gitu.. tapi lepas dia jadi icon porno ni masih minat tapi dah kurang..