Pompuan boleh laki boleh gak - [Pendapat]

1:13 PTG Maha Mahu 6 Comments



Hari tu ada buat entry pasal laki yg obses pada kasut tumit tinggi. Tapi kali ni nak buat lak pasal laki boleh nyanyi lagu pompuan. Sebab selalu kita dgr pompuan boleh nyanyi lagu laki. Tapi kurang bila laki nyanyi lagu pompuan knp yer?? Bila di paksa dlm program realiti je boleh tgk kat luar mcm mana...


Mungkin nak jaga standard atau nak kekal macho? Tak kisah lah lagu apa pun kita nak nyanyi janji kita masih tahu sapa kita and dimana kita kerana muzik itu universal. So layan video yg laki nyanyi lagu pompuan ni best gak ada class tersendiri.



Sedap gak Hafeez ni nyanyi note tinggi ok, tapi yg kat bawah stage tu knp kempunan tak dpt ker dpt miming ok lah ...



Shahir ni nyanyi style gak suka lah.. Adlin kata suara lelaki macho huhuuuh..



Yg ni nak ketegori mcm maner suara dah mcm tu ker atau suara mesin hehehehhe...


* Tapi tajuk lagu nama perempuan byk sgt mcm2 bila pulak tajuk lagu nama lelaki ni tunggu album akan dtg wahhhh..................



Anda juga suka post ini...

6 ulasan:

  1. mampo sajork..

    syaf bleh nyanyi lagu ning apabila kepit dgn jayanya..

    ko nyanyi lagu ziana zain dgn high note nya..meremang vulu yer..msih tngiang2 di telinga..

    aku bleh nyanyi lagu kak diba n kris ok..lagu jac lagi kacang..opssss

    kau adooo?

    BalasPadam
  2. huhuu..

    ikut gerak hati lh..
    law nk nyani ape slh ye,,

    law sedap nyanyi je lh...

    tap law sumbang 2, phm2 je lh..

    sengaiiiiiii

    BalasPadam
  3. Madah Berhelah kau mantap ok...

    BalasPadam
  4. nk dengar mady nyanyi lagu nasyid lak...hahahaah

    BalasPadam
  5. Terima kasih atas pujian tungu saja album saya yg akan dtg ok hadiah untuk peminat wahh veragan lah aku...

    dulu bekas kumpulan nasyid heheheheh sekrang berubah arah lak wahhhh..

    BalasPadam