Party Buih!!!! - [Khas]

Bubbleboy kuar kan kuasa huhuhuhu

Kalau semua baca tajuk tu mesti teruja hehehehe... Bukan ada parti buih pun tapi ni parti harijadi yg ada buih sebab birthday boynya kena sembur ngan buih huhuhu dah jadi bubbleboy lak wakkakaka... Simple and vouge itu yg boleh di gambarkan sempena ngan sambutan birthday my best friend AIZOUL yang aku buat entry khas haritu. So pada 5 haribulan lepas dah berlangsung majlis menyambut birthday dia ini semua inisiatif dia, aku dan kawn2 yg telah memberi idea dan sumbangan hehehehe...

Suka dia dpt hadiah

Entry ni nak list semua yang telah membantu secara langsung atau tidak langsung dlam majlis ini... Kepada sponser2 and juga penderma terima kasih semua.. Terutama kepada Kak Heze adalah sponser catering terbersar dlm majlis ini wahh promote nampak 5% ok hehehehe... Dia telah sponser masakan mihun dan juga air wahhhh sedap dol..... Pastu kepada Abg Wan tak tahu lah sapa punya hehehehhe terima kasih sebab sudi menyediakan khidmat pengankutan untuk membeli barang2 dan juga telah menjadi sponsor emas kerana menyemponser kan kek birthday yg besar and sedap tu huhuhu terima kasih byk2.

Sponser besar Kak Heze

Ramai lagi lah mcm aku nyer majlis lak kan huhuhu tapi memang best and happening lah gak... Siap jemput jiran2 lagi mkn. Majlis haritu berlangsung dari pukul 3 ptg sampai lah pukul 7. Tapi lepas tu ada majlis resepsi bersama semua yg telah bertungkuslumus menganjurkan majlis ini. Boleh pulak di sambung dengan majlis Karaoke mlm tu apa lagi masing2 memekak lah menunjukkan kehebatan. tapi memang best sgt...


 Tengah mask apa tu.. yg depan terbeliak tgk Ceria..


Seronok dapat hadiah nak gak..

Dengar kata tahun depan penganjuran lebih meriah and lebih besar kata tuan punya badan lah.. kita tunggu and lihat ok hehehehe.. bila lak aku nye majlis nak ada ni sapa nak sponser ni wakkakaka... So harap semua dpat layan pic2 yg ado ni ok.. semoga terhibur..


Antara AJK yg bertungkus lumus



Antara tetamu yg hadir tapi ramai lg...


So sapa yg tak ada dlm pic tu minta maaf byk2 bukan tak nak isi tapi tak jumpa pic korang maner ado sajooo ok but memang best and terima kasih pada semua wakil dari empunya diri. Tahun depan jumpa lagi.




{ 11 comments.. read them below or add one }

AZIZUL HASIMIE OSMAN AZIZUL HASIMIE OSMAN 07 June, 2010
thanks a lot..
syg lebih..kikikiki
Hezesuze Hezesuze 07 June, 2010
wah ajk katenye....huhu

clap3....hahahaaha
MahaMahu MahaMahu 07 June, 2010
Azizul: tunggu tahun depan grand nya..

Qiefly : Tu lah tapi tahun depan ada lagi kata tuan empunya badan

Kak Heze : AJK tak rasmi heheheheh clap3...
El-Zaffril El-Zaffril 07 June, 2010
Orang datang lambat... tak yah masuk dalam gambar... hahahahhaa
dD Fabulous | sitekateki dD Fabulous | sitekateki 08 June, 2010
uwaaaaaaaaaa x dapat join...
kek sampai dua bijik kan...
kalau dD dtg sure satu bijik tu lesap dlm sekelip mata jew...hikssss...tu yg dD x dtg tu...uawawawawa
Ahmad Naim Ahmad Naim 08 June, 2010
BNYK MKN??
HEHEH
SEMOGA PANJANG UMO
syaf syaf 09 June, 2010
sonok kan..nanti buat agi
MahaMahu MahaMahu 09 June, 2010
thanks semua yg comment..
AnonymousAnonymous 10 June, 2010
mmg best..yg x dtg x pyh la nak nyesal2...
org dah ajak , bg lg excuse mcm2..
don't never regret or give excuse like ever..