Di Bawah Pohon Cahaya - [Aktiviti]


Ini lah jadinya kalau dah bosan tgh mlm ada aja aktiviti bermoral yg dilakukan heheheh seperti ni merayap2 sampai ker I-City dekat Shah Alam Sek 7. Tak sangka selalu tgk org buat entry pasal tempat tu memang cantik akhirnya sampai juga pada mlm tu. Bersama kawn2 aku melangkah ke satu dunia penuh cahaya terang bagaikan di alam fantasi kanak2 memang best and seronok tgk pokok2 dan binatang2 yg bercahaya. 


Ni lah my friend yg pergi sama Aizoul

Kalo korang pergi memang ramai lah org kat sana tambah2 hujung minggu seronok tgk gelagat manusia yg seolah-olah terhayal oleh dunia rekaan manusia hehehhehehe. So korang layan lah pic2 ni dengan puas nya tapi sorry lah gembar kurang memuaskan kerana pakai camera phone 2Mpxl sajo hehehheheh... enjoyyy...



*Seronok sgt rasa mcm  nak buat kat rumah jer bila menjelang raya mesti makan hati jiran2 semua wkakakakka.....



4 comments.. read them below or add one

AZIZUL HASIMIE OSMAN AZIZUL HASIMIE OSMAN 24 June, 2010
chanteknya uols..
uols g dgn sape?
smpai ati x ajak syafik..
opssss...
kakaksenduk kakaksenduk 25 June, 2010
syafik x leh itot sbb umo x cukup....tgu besar sket yer dik....lalalala
ataicha ataicha 27 June, 2010
camne nak gi sana........
Mady Mady 28 June, 2010
Seronoko pergi sana tenang and ramai kanak2 seperti berada di alam kanak2..
nak pergi sana ikut faderal highway exit kg jawa ok.. dekat sec 7 (pintu belakng uitm)