Saya Nak Tonton Toy Story 3 - [Pengumuman]

4:56 PTG Maha Mahu 2 Comments


Dari poster di atas dapat dirumuskan bahawa saya nak tgk sgt filem ni. Memang every keluaran filem ni saya rasa teruja nak tgk and nak jadikan sebahagian dari koleksi peribadi saya. Kini dalam tayangan 3D wow lagi hebat. Kat sini ada lah beberapa kraktor baru yg akan menyerikan lagi cite ni.


Untuk kraktor kartun baru saya akan suka tgk dinosour bernama "Trixie" sebagai kawn teman kepada T-rex sian dia sorang tak ada kawn. So filem ni akan lebih success untuk masa depan.


Kraktor baru kegemaran ku heheheh..



Anda juga suka post ini...

2 ulasan:

  1. Belum sempat buat entry toy story ni... isk... mencik

    BalasPadam