Saya Nak Tonton Toy Story 3 - [Pengumuman]


Dari poster di atas dapat dirumuskan bahawa saya nak tgk sgt filem ni. Memang every keluaran filem ni saya rasa teruja nak tgk and nak jadikan sebahagian dari koleksi peribadi saya. Kini dalam tayangan 3D wow lagi hebat. Kat sini ada lah beberapa kraktor baru yg akan menyerikan lagi cite ni.


Untuk kraktor kartun baru saya akan suka tgk dinosour bernama "Trixie" sebagai kawn teman kepada T-rex sian dia sorang tak ada kawn. So filem ni akan lebih success untuk masa depan.


Kraktor baru kegemaran ku heheheh..



2 comments.. read them below or add one

El-Zaffril El-Zaffril 27 May, 2010
Belum sempat buat entry toy story ni... isk... mencik