Rice + Potato = Rice Crisps Mister Potato - [Khas]


Bagai mana bermulanya minat and hobi mkn RICE CRISPS by Mister Potato ni. Satu hari tu ada pernah cuba keropok yg mak buat dari beras and rasa sedap sgt. Lepas tu minat sgt makn keropok dari beras. Try cari area kl tapi susah nak jumpa sebab jarang sgt dijual. So one day pergi jalan2 at one of hypermarket and terjumpa satu gabungan recepi seakan2 keropok beras.Try beli and memang WOW the best sedap lagi sedap dari keropok beras.


Paling untung and paling bagus adalah rendah kolestrol sehingga 20% sungguh mengkagumkan.. Nak tahu apa? Cuba tgk resepi kat bawah ni mcm maner ianya terhasil.

Semua tahu RICE CRISPS by Mister Potato adalah jawapannya. memang mudah sedap and boleh di dapati dimana2 sahaja... Paling syok boleh di nikmati dimana2 sahaja 

di panggung wayang,

 di pejabat, 

di sekolah,

dan di mana2 sahaja lah tidak kira masa and siapa kerana khasiatnya yg pasti akan membantu kita. So memang lepas tu terus beli byk sehinggi tak terkira byknya.. Makan puas2 walaupun badan dah agak belon tapi yg penting kurang kolestrol itu keutamaan. Sedap nye RICE CRISPS by Mister Potato.






   

2 comments.. read them below or add one

El-Zaffril El-Zaffril 31 May, 2010
Wah... dah buat entry dah dia... konpem la kau menang
MahaMahu MahaMahu 01 June, 2010
insyallah doa2 kan yer hehehehe...