Menang lagi - [Terima Kasih]


Ni dinamakan rezeki.. Tak di sangka2 tak diduga2 bagai kata org rezeki datang bergolek. Bukan apa entry ni happy nya entry nak share ngan kawn2.. Masuk yg ni dah 4 kali menang and dapat hadiah daripada stesen radio kesyangan semua radio no satu Malaysia apa lagi radio HotFM la. Kali ni lak try masuk satu contest dalm website HotFM contest dia pasal sebuah filem baru di Malaysia. Dalam contest tu kena jawab dua soalan mudah and bagi selogan. So try lah nasib saja2 jer and after 3 kali try hantar and pada 2 hari lepas dapat satu call dari pihak radio and cakap anda menang 4 tiket wayang untuk filem Belukar. So happy sgt and dah dapat pun tiket ni courier terus ke rumah.



Tiket ni adalah tiket untuk totonan di mana2 GSC dan tiada tarikh tayangan selagi masih ada filem ini kat pangung kerana ia tiket khas serta tiada seating no. so boleh pilih mana2 kot... So dah plan nak g ngan sapa and bila happy sgt....


Terima kasih HotFM radio no satu saya...

1 comment... add one now