Kekecewaan berulang - [Sukan]


Hari ni semua seakan-akan telah meramalkan akhbar utama Malaysia memaparkan tajuk utama "Malaysia kena 'Pukau'", "China akhiri impian Malaysia", "Impian berakhir" dan mcm2 lagi kekecewaan yg di gambarkan penyokong Malaysia tatkala kekalahan teruk terhadapt team keramat itu. Ini cuma sedikit luahan hati terhadap sukan di Malaysia terutama sukan yg sedang berlangsung sekrang ni.. Tapi apa boleh buat mcm org selalu ckp "bukan rezeki"... tapi tu statement lapok yang dah biasa dengar kalau bila dah kalah... .hakikat nya pada mula bukan main semangat and confident menang. But nak comment lebih2 pun tak boleh juga, hemm nasi dah jadi bubur... hanya mimpi di siang hari tapi congratelah untuk team Malaysia at list tersenarai dlm separuh akhir jadi lah dah badi untuk team Malaysia. Tapi tetap bagi salut kat team penyokong Malaysia no satu dapt menang sorak jadi lah... nanti jgn nak salah kan penonton pulak bila kata tak dtg bagi sokongan, dah melimpah ruah ruang dalam stadium tu dengan penonton Malaysia.... 


So tunggu lah 2 tahun lagi belatih bersungguh2 untuk team Malaysia semoga bejaya membawa pulang piala untuk sekian lama menanti. Tetap team Malaysia terbaik wokkkk...


0 comment... add one now