Dunia remaja - [Khas]



Entry ni simple and senang khas untuk remaja2 nak joint satu event yg di anjurkan khas untuk golongan remaja. Tak sama dengan hari belia atau mana2 sambutan, event ni dah buat sejak tahun 2008, 2009 dan now 2010. nak tahu lanjut click kat bawah ni and pendaftaran percuma untuk masuk event ni jom terjah........




Mcm2 acara ada sepanjang sambutan itu berlangsung dan boleh menang mcm2 hadiah....

Tempat : PWTC KL
Tarikh: 28 - 30 May 2010
Time: 9.00am


3 comments.. read them below or add one

☺[ai][sUmi]☺Chan ☺[ai][sUmi]☺Chan 17 May, 2010
menarik~ insyaallah kalo xde pape aral boley la join..
MahaMahu MahaMahu 17 May, 2010
join lah memang free pass sapa yang tak dpt leh register free kat sini ok..