Dah dapat yeah!! yeah!! - [Terima Kasih]

12:26 PTG Maha Mahu 9 Comments


Ini adalah continued kepada entry yang dibuat oleh Aizoul my best friend yg telah memang HotFM KFC am punya panggilan. Huhuhuh so tunggu punya tunggu tuptup semalam sampailah hadiah yg dijanji kan courier to my home lagi. Seronok nye dah dpat hadiah tak sbr nak mkn kat KFC dah lah dapat boucher makanan bukan sahaja kat KFC, boleh juga mkn kat Pizza Hut and RasaMas.


Baucher bernilai RM10.00 setiap satu and terdapat 15 keping bykkkk tu heheheheh... So jumlah sendiri lah berapa dpt tu untuk seorang. Dapat lagi "KFC Sunriser Card" untuk sarapan pagi boleh dapat diskaunt untk sarapan. And last but not list is the baucher sarapan pagi juga. 


Byk nyer hadiah tak terkiralah. Bulan ni kenyang lah mkn KFC dan ijmat belanja hehehehehe.. terima kasih HotFM and KFC kerana contest tu memang berbaloi-baloi.


HotFM radio no 1 saya... dan anda juga..













   

Anda juga suka post ini...

9 ulasan:

  1. Tanpa Nama27 Mei, 2010

    jgn bg kat hashimah tu...tu sume tuk kita..
    tiada kejutan tuk birhday kakak ok..
    nanges...

    BalasPadam
  2. jangan nagis tak elok huhuhu kau tak dpt semua kat aku wkkakaka.. layak ker..

    BalasPadam
  3. makan hatinya aku...
    nangis aku tengok nie...uwaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  4. Aku punye? Nak jugak weh

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama28 Mei, 2010

    fly fm pon ade kasi hadiah tu cuma x der masa untuk join.sibuk di tempat kerja.hehee

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama28 Mei, 2010

    fly fm pon ade kasi hadiah tu cuma x der masa untuk join.sibuk di tempat kerja.hehee

    BalasPadam