Dah dapat yeah!! yeah!! - [Terima Kasih]


Ini adalah continued kepada entry yang dibuat oleh Aizoul my best friend yg telah memang HotFM KFC am punya panggilan. Huhuhuh so tunggu punya tunggu tuptup semalam sampailah hadiah yg dijanji kan courier to my home lagi. Seronok nye dah dpat hadiah tak sbr nak mkn kat KFC dah lah dapat boucher makanan bukan sahaja kat KFC, boleh juga mkn kat Pizza Hut and RasaMas.


Baucher bernilai RM10.00 setiap satu and terdapat 15 keping bykkkk tu heheheheh... So jumlah sendiri lah berapa dpt tu untuk seorang. Dapat lagi "KFC Sunriser Card" untuk sarapan pagi boleh dapat diskaunt untk sarapan. And last but not list is the baucher sarapan pagi juga. 


Byk nyer hadiah tak terkiralah. Bulan ni kenyang lah mkn KFC dan ijmat belanja hehehehehe.. terima kasih HotFM and KFC kerana contest tu memang berbaloi-baloi.


HotFM radio no 1 saya... dan anda juga..













   

{ 9 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 27 May, 2010
jgn bg kat hashimah tu...tu sume tuk kita..
tiada kejutan tuk birhday kakak ok..
nanges...
MahaMahu MahaMahu 27 May, 2010
jangan nagis tak elok huhuhu kau tak dpt semua kat aku wkkakaka.. layak ker..
dD Fabulous | sitekateki dD Fabulous | sitekateki 27 May, 2010
makan hatinya aku...
nangis aku tengok nie...uwaaaaaaaaaaaa
El-Zaffril El-Zaffril 27 May, 2010
Aku punye? Nak jugak weh
Anak Perak Anak Perak 28 May, 2010
fly fm pon ade kasi hadiah tu cuma x der masa untuk join.sibuk di tempat kerja.hehee
Anak Perak Anak Perak 28 May, 2010
fly fm pon ade kasi hadiah tu cuma x der masa untuk join.sibuk di tempat kerja.hehee