Celebrate Birthday Girl - [Terima Kasih]


Dari kad di atas ni nak ucap terima kasih kepada my blogger friend Cik Wanie atas invitation birthday dia yg telah berlangsung pada 22 Mei 2010 lalu di Satay Station Kg Pandan bertemakan 1 Malaysia


Ni lah birthday girl nya.. Cik Wanie

Ramai juga jemputan yg hadir dan meriah dengan makanan sampai tak termakan. Nak wish kepada birthday girl semoga success selalu dalam hidup and kerjaya anda dan sentiasa ceria selalu jng lupa tahun depan jemput lagi heheheheh..... Tahun lepas dapat jemputan gak buat kat PD meriah 2 hari 1 mlm hehehehe tak dpat dilupakan... 

So selamat menonton pic2 sepenjang majlis tu...



Keberangkatan tiba birthdy girl purple dress




Antara tetamu jemputan termasuk owner blog ni heheheh..



Antara menu utama ada lah Satay and cup cake wajib



Geng blogger paling kiri Aizoul, Zaffril, Cik Wanie, AJ, and yg nampak cap Syafiq


4 comments.. read them below or add one

MahaMahu MahaMahu 25 May, 2010
huuhuhuhu pandai2 lah cari tak nak publisiti wahhhhh... tak glamor u oll..
El-Zaffril El-Zaffril 25 May, 2010
Happening gile table kite weh... best best
Cik Wanie Cik Wanie 30 May, 2010
dear mahathir,

tq sbb sudi hadir memeriahkan majlis pertunangan aku,
eh silap,
majlis hari lahir aku,
aku happy sgt2 bila ko dan kwn2 kita hadir,
aku sgt2 menghargainya...

hope kita dpt jumpa lagi masa open house hari raya CintaWanie di Kl nanti ok;)