Bung di penjara Zizie di saman aja! - [Hiburan]


Kalau baca pada tajuk entry kali ini pasti ramai yang tahu tentang kisah kahwin "sindikit" pasangan paling hot tahun ini. Semalam undang-undang telah menentukan sapa lebih berkuasa apabila hukuman di jatuhkan kepada ahli parlimen Kinabatangan, Dato Bung Moktar Radin serta pasangannya pelakon putih gebu Zizie Izette. Tak ubah seperti dalam lakonan sebuah drama yang pernah di lakonkan, tidak sedikit pun di ambil iktibar bahawa segala yg salah tetap akan ada balasan. Nama pun pelakon kena hipokrit


Namun apa boleh buat stikma org kita "Jodoh pertemuan di tangan tuhan". Semua yang terlibat secara langsung dlm perancangan perkahwinan ini mendapat balasan, termasuk lah adik beradik zizie sendiri iaitu Samzy Fuzette, Ahmad Shahazmi dan pelakon filem and drama Adnan Sempit yang pernah membuat pengakuan tidak terlibat dlm perkahwinan ini Shaheizy Sam.


Apa-apa pun bagus lah niat mereka untuk berkahwin itu adalah suci dan tidak ada salahnya tapi cara dan kaedah yg digunakan tidak betul. Ini kerana seperti yg kita tahu perkahwinan ini adalah hubungan yg suci dan perlu di hebahkan untuk pengetahuan semua supaya tidak timbul syak dan salah disisi undang2 seperti kes ini. Jadi ambil lah iktibar oleh semua ogr tak kira golongan artis, org biasa atau pun golongan berpengaruh (ahli politik), kerana undang2 tidak mengira siapa anda.


* Respect Salih Yaacob dah kahwin 3 tapi tetap maintain tak ada masalah pun kalau niat betul kan.

 

{ 7 comments.. read them below or add one }

El-Zaffril El-Zaffril 20 May, 2010
Padan Muka... hahaha
edda(",) edda(",) 20 May, 2010
edda still peminat zizie~ sian dia.. bung la nieh! aisehh
MahaMahu MahaMahu 20 May, 2010
huuhu ni pengajaran bukan suka2... dua ada silapnya jadi ambil iktibar hehehehehe...
akuvision akuvision 20 May, 2010
macam kes rita ngan suami dia la ni, pompuan memang kena saman ja
hans hans 20 May, 2010
hahahahha
xapa la
aku pun kalau jadi bung masuk penjara 1 bulan apa la sangat
bini dapat nak cun plak
berbaloi la masuk penjara pun
hahaha
QieFLy si Dolce QieFLy si Dolce 20 May, 2010
hahahah....nak wat mcm mana uolss trima je la...klu setakat 1bulan apa lah sngt....tup2 dalam 2 VIP class lagi sapa taw kannnn
AnonymousAnonymous 20 May, 2010
Bung???name kalau dah dgr pon dah x stim...cerai sajo...hidup zizie..bung???main pon x TUT..TUT..TUT..