AIM 17 - [Terima Kasih]



Teruja sgt at last dpt gak g tgk AIM 17 secara real and live lagi kat PWTC... terima kasih kat HOT FM yg merialisasikan impian nak tgk anugerah yg berprestig ini.



tiket AIM ke 17


Mula2 saja jer nak try join lah one of the quiz kat HOT FM tu hadiah dia tak besar tapi ok lah dpt tiket prg AIM 17. Try byk kali gak hari2 lah hantar penyertaan sebab quiz ni kena hantar sekali slogan so pakai bedal lah slogan aper yg terlintas pada hari tu... Cuba punya cuba last sekali dpt call from one of penerbit ker apa ker dan dia ckp one of the pemenang untuk tiket ke AIM17.. tapi dpt untuk 2 org jer so gmbr sgt masa tu...

And pada 2 Mei hari tu pergi lah tep
at jam 7.30 mlm bertolak dari rumah and sampai sana lebih kurang pukul 8.00 mlm so masuk lah dlm dewan, tiket ni free seating and cari2 dpt lah duduk depan menghadap pentas... seronok nye dpt tgk...

So
korang layan lah dulu pic2 nanti and the next entry pasal list pemenang ok....



Thanks to HOTFM radio kegemaran ku..

0 comment... add one now